Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort Paasontbijt 2022

Van den Noort Paasontbijt 2022

Geplaatst op: 11 apr 2022


Op zondag 10 april opende Van den Noort haar deuren voor een feestelijk paasontbijt, waar onze medewerkers en hun gezinnen van harte welkom waren. Het evenement bracht collega's samen voor een gezellige ochtend vol festiviteiten en lekker eten.

Paasfestiviteiten

Bij aankomst werden de gasten verwelkomd op het kantoor van Van den Noort, waar een heerlijk paasontbijt op hen wachtte. Het ontbijt en een heerlijk vers kopje koffie van Little Cup of Coffee bood een gelegenheid om bij te praten, samen te genieten van lekker eten en de paassfeer te ervaren. Voor de kinderen was er volop gelegenheid om te spelen en plezier te hebben, en er was zelfs een springkussen voor extra vermaak. Het evenement werd opgefleurd door de aanwezigheid van een heuse paashaas, die niet alleen voor de kinderen maar ook voor de volwassenen een glimlach op de gezichten toverde. Xander, de zoon van collega Anton Rosenbrand, vervulde met enthousiasme de rol van de paashaas en zorgde voor extra vreugde tijdens het paasontbijt.

Paaseieren zoeken

Na het ontbijt was het tijd voor een van de meest geliefde paasactiviteiten: het paaseieren zoeken. De kinderen werden uitgerust met mandjes en gingen op zoek naar verstopte paaseieren op het terrein. Het was een vrolijke en spannende zoektocht, die eindigde met een mandje vol heerlijke verrassingen. Na het paaseieren zoeken werden de gasten verwend met nog meer lekkernijen en versnaperingen. Het evenement was een groot succes en bracht de medewerkers en hun gezinnen dichter bij elkaar in een informele en feestelijke setting.

Iedereen bedankt en tot volgend jaar!

Van den Noort kijkt terug op een zeer geslaagde ochtend en bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en enthousiasme. De paasviering was een geweldige manier om samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en de paasvreugde te delen. Zien we jullie volgend jaar ook weer?!

#paasontbijt #paaswandeling #paaseierenzoeken #samenopwegnaardetoekomst