Let op! I.v.m. tweede pinksterdag zijn wij maandag 20 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Introductie AfvalWijzer Bedrijven

Introductie AfvalWijzer Bedrijven

Geplaatst op: 01 mei 2024


Graag introduceren wij u: AfvalWijzer voor Bedrijven (alléén van toepassing voor ROLCONTAINERS). Als uw afvalinzamelaar wil Van den Noort namelijk de afvalinzameling zo goed mogelijk voor u organiseren en u hierover optimaal informeren.

Afvaljaarkalender

Met deze digitale oplossing kunt u op elk gewenst tijdstip eenvoudig uw gepersonaliseerde afvalkalender inzien, zich aanmelden voor een afroeplediging en een herinnering ontvangen op een door u gewenst moment voor uw eerst volgende lediging(en). Waar u ook bent, zo bent u altijd op de hoogte van de afvalinzameling van uw rolcontainer(s).
U kunt op twee manieren aan de AfvalWijzer voor Bedrijven komen:
• Download de app AfvalWijzer Bedrijven via uw mobiele telefoon.
• Raadpleeg uw afvalkalender via de website https://bedrijven.mijnafvalwijzer.nl/.

Inloggen AfvalWijzer

Log in met de postcode van uw containerplaats i.c.m. het huisnummer (+evt. een huisnummer toevoeging) en uw toegangscode (=uw debiteurennummer).

Het is raadzaam om bovenstaande informatie te delen met de collega die verantwoordelijk is voor het klaarzetten van de rolcontainer(s). Er kunnen tegelijkertijd meerdere personen met dezelfde inloggegevens inloggen om de ledigingsinformatie te raadplegen en/of de notificaties te ontvangen.

Overige informatie

Alle overige inloginstructies en details over de vele mogelijkheden, kunt u eveneens hier nalezen: www.vandennoort.nl/AfvalWijzer

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, adviseren wij u contact op te nemen met onze afdeling KOOP via koop@vandennoort.nl. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen hiermee onze dienstverlening nog meer te optimaliseren voor u.