Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Welke container heb ik nodig voor mijn badkamer (ver)bouwing

Welke container heb ik nodig voor mijn badkamer (ver)bouwing

Geplaatst op: 23 mei 2012


Ga je de badkamer verbouwen? Dan komen er vaak veel vragen op je af. Het is belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over een aantal zaken, bijvoorbeeld over het weggooien van puin en ander bouw- en sloopafval. Zo blijft je klus overzichtelijk en kun je lekker aan de slag! Van den Noort informeert jou graag over de verschillende mogelijkheden voor het huren van een container voor al jouw verschillende bouwprojecten.

Waar laat je jouw afval tijdens de verbouwing?

Bij de verbouwing van een badkamer komen er veel verschillende materialen vrij, waaronder toiletten, badkuipen (vaak van polyester), douches, tegels, vloeren en meer. Al deze materialen mogen aangeboden worden in een bouw- en sloopafvalcontainer. Wanneer er bijvoorbeeld alleen tegels, een keramische toiletpot of wasbak vrijkomen bij de verbouwing, kun je hiervoor het beste een puincontainer huren. Zo ben jij snel en gemakkelijk van je verbouwingsafval af en kun je goede voortgang boeken bij het renoveren van je badkamer.

Welke container heb ik nodig?

Het is dus raadzaam om goed te bepalen met welke afvalstromen je te maken gaat hebben en hoe je dit afval wilt laten afvoeren. Na het slopen wil je waarschijnlijk sowieso het puin afvoeren van de badkamer. Via onze webshop voor particulieren kun je eenvoudig een container bestellen en ook weer laten ophalen wanneer deze weer vol zit. Wil je toch diverse afvalstromen laten afvoeren? Huur dan direct een bouw- en sloopafvalcontainer. Je kunt ook altijd nog onze acceptatievoorwaarden raadplegen als je twijfelt welke materialen hierin weggegooid mogen worden. Onze klantenservice staat daarnaast ook altijd voor jou klaar indien je vragen hebt.

Wat kost het huren van een container bij het renoveren van de badkamer?

De vanaf-prijs om een container te huren liggen in onze webshop rond € 150,-. Dit zijn all-in tarieven. Dit houdt in dat jouw container dertig dagen mag blijven staan en vervolgens ook weer wordt opgehaald door onze chauffeur zonder bijkomende kosten. Wil je vandaag nog een lage of hoge container huren tegen voordelige kosten? Bekijk het aanbod aan containers in de webshop voor de actuele prijzen. Met onze handige tool zie je direct jouw persoonlijke prijs voor ieder type container.

Profiteer van een snelle levering 

Van den Noort levert de containers over het algemeen binnen 24 uur. Wij streven ernaar om de container die vandaag wordt besteld, de eerstvolgende werkdag voor de deur te plaatsen. Uiteraard in samenspraak met jou voor de handigste plek in jouw straat of op je erf. Bekijk ons aanbod via de webshop en bestel direct een container in jouw gewenste afmetingen. Twijfel je welke container het beste aansluit bij jouw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

badkamer renoveren