Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Fijn paasweekend toegewenst

Fijn paasweekend toegewenst

Geplaatst op: 07 apr 2023


Van den Noort wenst u een gezellig paasweekend toe! De komende periode zullen we een aantal nationale feestdagen vieren, waardoor wij aangepaste openingstijden hanteren en op enkele data gesloten zijn. Op de dagen dat we dicht zijn, zullen er geen containers worden geleverd of opgehaald.

Wij zijn gewoon geopend op Goede vrijdag

Op Goede Vrijdag (7 april) en morgen (8 april) staan wij gewoon voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent. Maandag 10 april (Tweede Paasdag) zijn wij wel gesloten, maar vanaf dinsdag 11 april kunt u weer op ons rekenen. De betreffende klanten zijn reeds geïnformeerd over de alternatieve ledigingsdag.

Hoe besteedt u uw lang weekend?

Afgelopen zondag 2 april 2023 heeft de paashaas onze collega’s met hun gezinnen op kantoor verwelkomd voor een heerlijk paasontbijt. Met een goed gevulde buik zijn de kinderen met hun mandjes het terrein naast ons hoofdkantoor in Dongen op gegaan, op zoek naar de paaseieren. Heeft u een vrij Paasweekend? Wellicht dat u de tijd kunt gebruiken om uw schuur, garage of opslagruimte op te ruimen! Breng uw afval gratis naar de milieustraat of huur bij ons een container voor een zorgeloze afvalinzameling. Als u niet goed weet wat wel of niet in de container mag, helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen. De levering, dertig dagen huur én het ophalen van uw container zijn inbegrepen bij onze totaalprijs in de webshop.

Bekijk ons overzicht voor inhaaldagen in 2023

Wilt u weten wanneer u inhaaldagen kunt verwachten in 2023? Voor onze klanten hebben we een overzicht samengesteld van alle inhaalledigingen voor de feestdagen van 2023. Zo bent u altijd op de hoogte! Mocht u nog overige vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling KOOP. Bel naar 0162 372 550 of stuur ons een e-mail via contact@vandennoort.nl.