Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Het jaarlijkse paasontbijt was weer geslaagd

Het jaarlijkse paasontbijt was weer geslaagd

Geplaatst op: 03 apr 2023


Op zondag 2 april 2023 verwelkomde de vrolijke paashaas onze gewaardeerde collega's en hun gezinnen op ons hoofdkantoor in Dongen voor een onvergetelijk paasontbijt. De ochtend begon met een uitgebreid en smakelijk feestmaal, waar iedereen kon genieten van heerlijke verse broodjes, worstenbrood, donuts, croissants en natuurlijk een overvloed aan chocolade-eieren. Het was een ware traktatie voor jong en oud.

Terwijl de kinderen zich binnen vermaakten met een grote verzameling speelgoed en natuurlijk ons Van den Noort-springkussen, genoten de ouders van een welverdiend kopje koffie, verzorgd door Little Cup of Coffee. Gezelligheid en samenzijn stonden centraal terwijl iedereen genoot van het ontbijt. Met een goed gevulde maag was het tijd voor een avontuurlijke zoektocht. Gewapend met hun eigen mandjes begaven de kinderen zich naar het terrein naast ons hoofdkantoor, op zoek naar de paaseieren die de paashaas op verrassende plekken had verstopt.

Maandag 10 april, Tweede Paasdag, zijn wij gesloten

Met het Paasweekend voor de deur, willen we u eraan herinneren dat we op 7 en 8 april zoals gebruikelijk voor u klaarstaan, maar op maandag 10 april gesloten zijn in verband met Tweede Paasdag. Vanaf dinsdag 11 april zijn we weer operationeel en kunt u op onze vertrouwde service rekenen. We hebben alle betrokken klanten geïnformeerd over de verplaatsing van hun normale ledigingsdag om eventuele verwarring te voorkomen. Bekijk het overzicht met alle inhaaldagen in 2023 zodat u niets mist!

Bedankt voor de komst!

Na zo'n warme en feestelijke bijeenkomst willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. In het bijzonder gaat onze dank uit naar onze enthousiaste paashaas, Xander Rosenbrand, de zoon van onze collega Anton Rosenbrand, die de rol van de paashaas op zich nam en het evenement extra speciaal maakte. We kijken ernaar uit om volgend jaar weer alle collega's en hun gezinnen te verwelkomen voor ons jaarlijkse paasontbijt.