Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Inhaaldagen 2023

Inhaaldagen 2023

Geplaatst op: 23 mrt 2023


Bij Van den Noort begrijpen we het belang van het minimaliseren van eventuele ongemakken voor onze klanten tijdens nationale feestdagen. We willen u graag informeren over onze bedrijfsvoering op deze speciale dagen. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten, wat betekent dat we op die dagen geen containers plaatsen, ophalen of rolcontainers legen. Hierbij streven we ernaar om transparantie en gemak te bieden aan al onze klanten.

Vervangende lediging voor de feestdagen

Jaarlijks informeren wij u tijdig over eventuele wijzigingen in het ledigingsschema met betrekking tot de feestdagen van het komende jaar, in dit geval 2023. Deze informatie wordt verstrekt om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent en rekening kunt houden met onze dienstverlening tijdens deze bijzondere dagen.

Inhaaldagen 2023

Voor uw gemak hebben we een overzicht van de inhaaldagen voor 2023 samengesteld. Tijdens de feestdagen is er geen reguliere inzameling, maar we bieden wel de mogelijkheid van een vervangende inhaaldag. Zo blijven we onze service garanderen, ook rondom deze speciale gelegenheden. Onze klanten die in aanmerking komen voor deze inhaallediging ontvangen te zijner tijd ook nog een aparte melding hierover.

We begrijpen dat soms de inhaaldatum niet wenselijk of haalbaar kan zijn voor bepaalde klanten. In dat geval verzoeken we u vriendelijk om dit tijdig te melden bij onze afdeling KOOP via 0162-372550 of koop@vandennoort.nl. Op die manier kunnen we in samenspraak met u naar alternatieve oplossingen kijken om aan uw behoeften te voldoen.

Hieronder vindt u een overzicht van de feestdagen en de bijbehorende inhaaldagen in 2023:

Feestdag

Inhaaldatum

Tweede paasdag - maandag 10 april zaterdag 8 april
Koningsdag - donderdag 27 april zaterdag 29 april
Hemelvaartsdag - donderdag 18 mei zaterdag 20 mei
Tweede pinksterdag - maandag 29 mei zaterdag 27 mei
Eerste kerstdag - maandag 25 december Op aanvraag*
Tweede kerstdag - dinsdag 26 december Op aanvraag*

 

*Voor de kerstperiode inventariseren we van tevoren de behoeften van klanten die mogelijk een inhaallediging willen in verband met bedrijfssluitingen tijdens de kerstvakantie. Hierover ontvangen de betrokken klanten te zijner tijd rechtstreekse communicatie.

Stel ons uw vragen

Als u vragen heeft over de inhaaldata voor 2023, staan wij klaar om u te informeren over uw persoonlijke situatie. U kunt contact met ons opnemen via 0162-372550 of uw vraag sturen naar contact@vandennoort.nl. Voor alle andere vragen of opmerkingen over onze dienstverlening staat onze klantenservice van maandag tot en met zaterdag tot uw beschikking. We willen graag uw partner zijn in afvalbeheer en streven naar een soepele en efficiĆ«nte dienstverlening, ongeacht de omstandigheden. Samen gaan we voor een georganiseerde en duurzame toekomst.