Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Het jaarlijkse Paasontbijt was weer een succes

Het jaarlijkse Paasontbijt was weer een succes

Geplaatst op: 25 mrt 2024


Op zondag 24 maart heeft de paashaas onze collega’s met hun gezinnen op kantoor verwelkomd voor een gezellig paasontbijt.

Koffiekar Little cup of Coffee

Terwijl de kinderen lekker binnen konden spelen, genoten de ouders van een heerlijk vers kopje koffie. Met een goed gevulde buik hebben de kinderen de wind buiten getrotseerd en gingen ze samen met de paashaas op zoek naar de paaseieren die verstopt waren op het terrein.

We bedanken onze Paashaas Xander Rosenbrand, zoon van collega Anton Rosenbrand, voor de gezellige aanwezigheid en alle collega's voor de komst. Graag tot volgend jaar!

Maandag 1 april 2024, Tweede Paasdag, zijn wij gesloten

Met het paasweekend in het vooruitzicht wij willen u er tevens graag aan herinneren dat wij op 29 maart en 30 maart zoals gebruikelijk voor u klaarstaan. Op maandag 1 april  zijn wij gesloten in verband met Tweede Paasdag. Vanaf dinsdag 2 april zijn we weer geopend volgens de reguliere openingstijden en kunt u op onze vertrouwde service rekenen.

Alle betreffende klanten zijn reeds geïnformeerd over de alternatieve inhaallediging op zaterdag 30 maart. Bekijk hier tevens het overzicht met alle inhaaldagen in 2024, om eventuele ongemakken te voorkomen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0162-372550 of mail koop@vandennoort.nl