Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Gezellige Koningsdag 2022 toegewenst

Gezellige Koningsdag 2022 toegewenst

Geplaatst op: 26 apr 2022


Van den Noort wenst iedereen een plezierige Koningsdag! Maak er een feestelijke dag van. Woensdag 27 april is Van den Noort gesloten. Donderdag 28 april staan wij graag weer voor u klaar! Zien we jou woensdag ook bij het Oranjeparkfestival in Dongen?

Oranjeparkfestival

Op Koningsdag komen mensen samen om te genieten van allerlei festiviteiten, zoals rommelmarkten, parades, concerten en nog veel meer. Een van de hoogtepunten van de dag is het Oranjeparkfestival in Dongen, welke Van den Noort ondersteunt als hoofdsponsor. Dit festival brengt de gemeenschap samen en biedt een breed scala aan activiteiten en amusement voor jong en oud op deze feestelijke dag. Ben jij er ook bij? Ook voor de jonkies is het goed vertoeven. Bij het Oranjeparkfestival kun je namelijk gebruikmaken van het Van den Noort springkussen, dat voor de gelegenheid wordt opgesteld op het festivalterrein. Dit springkussen zorgt voor plezier en enthousiasme voor kinderen en is een populaire attractie op het festival. Van den Noort is er trots op bij te dragen aan de vreugde en het vermaak van de jongste leden van de gemeenschap.

Duurzame afvalinzameling

Als hoofdsponsor van het Oranjeparkfestival zal Van den Noort zorgen voor een duurzame afvalinzameling tijdens Koningsnacht en -dag door middel van diverse containers voor allerlei soorten afval. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen dragen we bij aan een groenere en feestelijke Koningsdag. Geniet van de vieringen!

Een geweldige Koningsdag toegewenst!

Op Koningsdag zelf, woensdag 27 april, is Van den Noort gesloten, maar het bedrijf staat vanaf donderdag 28 april weer volledig tot uw beschikking. Klanten zijn reeds geïnformeerd over eventuele wijzigingen in de ophaaldagen in verband met deze feestdag. We kijken uit naar een dag vol vreugde, gemeenschapszin en festiviteiten en hopen dat iedereen een geweldige Koningsdag zal hebben.