Let op! I.v.m. tweede paasdag zijn wij maandag 1 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort trotse sponsor van Oranjeparkfestival 2022

Van den Noort trotse sponsor van Oranjeparkfestival 2022

Geplaatst op: 16 apr 2022


Het is met veel enthousiasme dat Van den Noort aankondigt dat wij dit jaar niet alleen hoofdsponsor zijn, maar ook onze naam verbinden aan het hoofdpodium tijdens het Oranjeparkfestival. Na twee jaar van beperkingen en aanpassingen vanwege gezondheidsomstandigheden, is het festival weer terug en klaar om een geweldig evenement te worden zoals we dat gewend zijn.

Officieel ondertekend

De officiële ondertekening van de sponsorovereenkomst heeft onlangs plaatsgevonden, waarbij Algemeen Directeur Joyce van den Noort (links) en Directeur Recycling Babs van den Noort (rechts) de verbintenis tussen Van den Noort en het Oranjeparkfestival hebben bevestigd.

Een vrolijk oranjefeest voor jong en oud

Het Oranje Comité Dongen is het organisatiecomité achter dit jaarlijkse tweedaagse evenement dat plaatsvindt op het Wilhelminaplein en Park Vredeoord. Op 26 april wordt de Oranjenacht gevierd en op 27 april, op Koningsdag, wordt het Oranjeparkfestival gehouden. Het motto van dit evenement is: 'Koningsdag beleef je in Dongen'. Het Oranjeparkfestival is een vrolijk oranjefeest voor jong en oud, vol met activiteiten en optredens. We zijn verheugd om dit prachtige initiatief uit de gemeenschap te omarmen en het festival te ondersteunen als hoofdsponsor. De betrokkenheid bij lokale evenementen en de gemeenschap is een belangrijk aspect van de bedrijfscultuur, en Van den Noort draagt graag bij aan de viering van Koningsdag in Dongen.

Kom jij ook gezellig een kijkje nemen?

Tijdens het festival zal het Van den Noort-springkussen ook aanwezig zijn op het festivalterrein, wat voor veel plezier en vermaak zal zorgen, vooral voor de jongere festivalgangers. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen op Koningsdag 2022. Het festivalterrein belooft een bruisende sfeer te bieden waar bezoekers kunnen genieten van optredens, activiteiten en lekker eten. Let op: Van den Noort zal op woensdag 27 april gesloten zijn. Donderdag 28 april staan we weer graag voor u klaar!