Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

En de uitlevering van Toyota Aygo's gaat door!

En de uitlevering van Toyota Aygo's gaat door!

Geplaatst op: 30 mei 2022


Maandag 30 mei hebben we de sleutels overhandigd aan Daniël Stevens die ook graag gebruikmaakt van het VDN Autoleaseplan. Het moment van de sleuteloverdracht markeerde niet alleen het begin van een nieuw avontuur op de weg voor onze collega, maar was ook een uiting van waardering van het bedrijf voor zijn inzet en bijdrage.

VDN Autoleaseplan

Het VDN Autoleaseplan is een voorbeeld van hoe Van den Noort investeert in het welzijn van hun team. Het biedt medewerkers de kans om te profiteren van een leaseauto, in dit geval een Toyota Aygo, waarmee onze collega’s zowel privé als zakelijk flexibel kunnen zijn. Dit initiatief is niet alleen een teken van waardering, maar ook een manier om mobiliteit te vergemakkelijken en het dagelijks leven van medewerkers te verbeteren. Daniël is niet de eerste collega die heeft mogen genieten van de voordelen van het VDN Autoleaseplan. Verschillende collega's zijn hem voorgegaan en hebben al kunnen ervaren hoe het is om met een comfortabele en moderne leaseauto de weg op te gaan. Het is een extra stimulans en een extraatje van Van den Noort om het personeel te belonen voor hun inzet en toewijding.

Rijd jij binnenkort ook in een van onze Aygo’s?

Voor diegenen die graag een soortgelijke kans willen benutten en zichzelf binnenkort achter het stuur van een Van den Noort-Aygo zien: bekijk direct onze openstaande vacatures! Het VDN Autoleaseplan is slechts een voorbeeld van de voordelen waarvan de medewerkers bij Van den Noort profiteren. Naast het streven naar excellentie in hun dienstverlening, is Van den Noort ook toegewijd aan het welzijn van hun medewerkers. Zo genieten we elk jaar van een gezellige bouwvakborrel en zie je ons tijdens de kerstperiode zelfs lopen in een foute kersttrui.

Veel veilige kilometers toegewenst

Na het moment van de sleuteloverdracht is Daniël nu klaar om veilig en stijlvol de weg op te gaan en te genieten van alle voordelen die het VDN Autoleaseplan te bieden heeft. We wensen hem vele veilige kilometers toe!