Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Toyota Aygo als blijk van waardering

Toyota Aygo als blijk van waardering

Geplaatst op: 06 mei 2022


Van den Noort waardeert trouwe medewerkers en loyaliteit. Als blijk van erkenning en dankbaarheid voor de inzet en toewijding van onze medewerkers, biedt Van den Noort alle collega's de mogelijkheid om deel te nemen aan het VDN Autoleaseplan in combinatie met een Toyota Aygo. Deze fijne secundaire arbeidsvoorwaarde is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een symbolische beloning voor alle medewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor het afvalverwerkingsbedrijf.

Het lijstje uitgeleverde VDN-Aygo’s groeit door

In totaal zijn er sinds de eerste uitlevering in januari 2021 al 22 VDN-Toyota Aygo's uitgereikt aan medewerkers, als erkenning voor hun trouwe dienstverband. Op donderdag 5 mei 2022 werden er nog eens twee Toyota Aygo's aan deze indrukwekkende lijst toegevoegd. Dit gebaar van waardering benadrukt niet alleen het belang dat Van den Noort hecht aan haar medewerkers, maar ook het streven naar een positieve werkomgeving.

Kom jij ook bij ons werken?

Het VDN Autoleaseplan biedt niet alleen bestaande medewerkers, maar ook toekomstige nieuwe collega's de kans om te profiteren van deze unieke secundaire arbeidsvoorwaarde. Hierdoor kunnen medewerkers zowel privé als zakelijk profiteren van een comfortabele en moderne Toyota Aygo, die hen mobiliteit en flexibiliteit biedt. Bekijk snel onze openstaande vacatures en wie weet rijd jij binnenkort ook in een van onze leaseauto’s! Naast een leaseauto, geniet je ook van de leukste bouwvakborrels, foute kersttruiendag en de dagelijkse gezelligheid op het werk!

Veel rijplezier gewenst

De Toyota Aygo's van Van den Noort zijn nu een vertrouwd gezicht op de wegen. Het feit dat deze auto's in de straten te zien zijn, is een bron van trots voor zowel Van den Noort als haar medewerkers. Op 5 mei 2022 werden Bryan (links) en Andy (rechts) de gelukkige ontvangers van de nieuwe Toyota Aygo's. Wij wensen hen vele veilige kilometers en, bovenal, veel rijplezier met hun nieuwe auto's.