Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Zeer geslaagd personeelsuitje - 2022

Zeer geslaagd personeelsuitje - 2022

Geplaatst op: 18 juli 2022


Op een stralende zaterdagmiddag, 16 juli 2022, vond het jaarlijkse uitje van Van den Noort plaats. Deze gezellige en ontspannende bijeenkomst bracht onze medewerkers en collega's samen voor een dag vol plezier en gezelligheid.

Diverse spellen

Het evenement begon met een smakelijk voorgerecht verzorgd door Cafetaria LEF, waarmee we de toon zetten voor een fantastische dag vol activiteiten. Onder een stralende zon verzamelden we op onze Recyclinglocatie om een reeks uiteenlopende spellen te spelen. Dit was het moment waarop het competitieve vuur van onze collega's echt begon te branden. We hadden een verscheidenheid aan spellen voorbereid om aan ieders voorkeur te voldoen en iedereen een leuke middag te bezorgen.

Afsluitende barbecue

Jenga XL, het klassieke houten torenspel in een extra grote editie, testte de vaardigheden en stabiliteit van de deelnemers. Vier op een rij, een strategisch spel, daagde onze teams uit om hun tactische denkvermogen te gebruiken. Voetbaldarts, een combinatie van voetbal en darten, bracht sportiviteit en precisie samen. De IPS-tafel bood een digitale uitdaging met verschillende reactiespellen die zowel concentratie als snelheid vereisten. Maar de competitie beperkte zich niet tot alleen deze spellen. Collega's gingen de strijd met elkaar aan in een spannend potje bazooka ball, begeleid door OneEvents. De pauze bood verfrissing in de vorm van heerlijk ijs van Barry's IJS, wat zeker welkom was onder de zomerzon. Terwijl de dag vorderde en de zon langzaam onderging, verplaatsten we ons naar het terras van DongensGenieten voor een afsluitende barbecue. Hier deelden we verhalen, lachten we om de hoogte- en dieptepunten van de spellen, en genoten we van elkaars gezelschap in een meer ontspannen sfeer.

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe

De bouwvakborrel van dit jaar was zonder twijfel een groot succes, dankzij de inzet van ons team en het enthousiasme van onze collega's. Na een dergelijke geslaagde bijeenkomst willen we iedereen een fijne en welverdiende zomer toewensen, in de wetenschap dat we als team sterker en meer verbonden zijn dan ooit tevoren. Bedankt aan alle betrokkenen voor het bijdragen aan een geweldige dag!

#Personeelsuitje #Bouwvakborrel #ZonnigeDag #Gezelligheid #Teambuilding #SamenOpWegNaarDeToekomst #FijneZomer

Personeelsuitje 2022 Bouwvakborrel Teambuilding Voetbaldarts - OneEvnts Jaarlijks uitje