Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Met Van den Noort hebben we een flexibele aannemer in huis


Van den Noort is de huidige leverancier van de gemeente Altena voor het transport, overslag en verwerking van ingezamelde afvalstromen op de milieustraat. Alle containers worden daar volgens de wensen van de gemeente geplaatst en geledigd.

"Met Van den Noort hebben we een jarenlange betrouwbare partner in onze keten van afvalverwijdering toegevoegd aan onze organisatie. Je kunt afspraken maken die er toe doen. Met Van den Noort hebben we een flexibele aannemer in huis," vertelt B. ter Keurs, medewerker Ruimtelijk Beheer van de gemeente Altena - www.gemeentealtena.nl.

Een mooie samenwerking waar we beiden trots op zijn. 

Van den Noort streeft er naar om het wisselen van de containers op de milieustraat snel en efficiënt uit te voeren en houdt daarbij ook in de gaten dat dit met zo min mogelijk transportbewegingen verloopt. Alle afgevoerde afvalstoffen, inclusief de gewichten, worden geregistreerd in het systeem. Hierdoor is Van den Noort in staat om op ieder gewenst moment een gespecificeerde afvalstoffenrapportage te verstrekken aan de gemeente Altena. Deze afvalstoffenoverzichten kunnen worden aangepast naar de specifieke wensen en worden periodiek digitaal verstrekt. De afvalstoffenoverzichten worden door Van den Noort gebruikt voor het constateren van afwijkingen en het doen van aanbevelingen, met als doel kostenreductie en eventuele aanbevelingen voor verdere afvalscheiding.

Van den Noort denkt van A tot Z mee om de afvalinzameling op de milieustations van de gemeente Altena te optimaliseren en instrueert zonodig het personeel over het zo efficiënt mogelijk scheiden van het afval. Het voordeel daarbij is dat Van den Noort één aanspreekpunt aanstelt, de lijnen kort zijn en de afdelingen nauw contact met elkaar hebben.

Op die manier maken gemeente Altena en Van den Noort beiden actief deel uit van het optimalisatieproces met betrekking tot het afvalbeheer en worden nieuwe ontwikkelingen en alternatieven continue in de gaten houden.

Ook benieuwd wat Van den Noort voor uw afval kan betekenen?

Vind hier meer informatie over onze afvalinzameling en neem met verdere vragen gerust contact met ons op. Onze afvalspecialisten voorzien u graag van een persoonlijk advies om tot de beste inzamelmiddelen en eventuele ledigingsfrequenties te komen.

Meer weten over afvalinzameling?

Klantenservice Van den Noort