Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort (team 2) wint Make-A-Wish Business Challenge

Van den Noort (team 2) wint Make-A-Wish Business Challenge

Geplaatst op: 07 nov 2023


Maandag 6 november zijn wij met 2 teams in actie gekomen tijdens de Make-A-Wish Business Challenge. Hiervoor waren we te gast bij NAC Breda. Een bijzonder mooie dag, voor een goed doel!

Wij namen het op tegen Porsche Centrum Eindhoven l MaastrichtCareflex Zorg Groep en Brand Masters BV.

Het ene team (1) mocht aan de slag met de invulling voor de allerliefste wens van Lieke. Lieke is 12 jaar en haar allerliefste wens is zwemmen en lekker shoppen. Het andere team (2) heeft zich ingezet voor de allerliefste wens van Haider. Haider is 4 jaar en zijn allerliefste wens is een dag vol spiderman.

In 5 uur tijd heeft ieder team de wens ontworpen, diverse acties ondernomen en ook nog zoveel mogelijk donaties binnengehaald. Dit geld maakt het mogelijk om nog meer dromen van zieke kinderen werkelijkheid te laten worden.

Team 2 heeft uiteindelijk zelfs de Business Challenge mogen winnen door het verkrijgen van de meeste stemmen met hun presentatie. Dit betekent dat er 2 teamleden op de dag zelf bij de uitvoering van de wens van Haider aanwezig mogen zijn.

Wij zijn dankbaar voor alle donaties die vanuit ons netwerk, relaties, vrienden en familie zijn gedaan. Tot op heden staat onze teller op een mooi bedrag van €6.254,-. (Eerder hebben we hiervoor al een oproep gedaan via onze website.)

Bedankt voor jouw bijdrage en wij kijken terug op een indrukwekkende dag! 

Make A Wish Business Challenge