Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort zet zich in voor Make-A-Wish. Doneer hier direct!

Van den Noort zet zich in voor Make-A-Wish. Doneer hier direct!

Geplaatst op: 12 okt 2023


Help jij ons mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland? De stichting die wensen van zieke kinderen laat uitkomen. Lees snel verder voor meer informatie en doneer direct!

Make-A-Wish Nederland

Vrijdag 31 maart 2023 was Van Den Noort B.V. aanwezig bij de allereerste editie van Stichting Breda Diner in Breepark. Deze avond stond geheel in het teken van Make-A-Wish Nederland. Een stichting die zich inzet om wensen te vervullen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte om zo hun leefwereld te verrijken met hoop, sterkte en vreugde. Van den Noort draagt Make-A-Wish een warm hart toe. Om deze reden hebben wij als organisatie tijdens de veilingavond de uitdaging aangekocht om met maar liefst 2 teams deel te nemen aan de Make-A-Wish Business Challenge. Dit houdt in dat we naast het verwerven van 2x €2.500,- ons ook gaan inzetten op maandag 6 november 2023 om invulling te geven aan 2 kinderwensen.

Wat houdt de Business Challenge in?

De Business Challenge is een teambuildingsevenement waaraan 6 teams deelnemen. De 2 teams van Van den Noort en 4 andere organisaties gaan deze dag aan de slag met het voorbereiden van een toegewezen kinderwens. Wat die wensen inhouden, horen we pas op de dag zelf. De Business Challenge heeft een mooi competitief karakter, waarbij we één gemeenschappelijk doel hebben: zoveel mogelijk donaties werven voor de stichting. Alle donaties komen ten goede van de wensvervullingen.

Doneer nu

Voorafgaand aan de Business Challenge gaan we nu dus al van start om zoveel mogelijk donateurs te benaderen en geld in te zamelen. Dus mocht jij een donatie over hebben voor deze liefdevolle stichting, zouden wij dat enorm waarderen. Je kunt deze donatie direct uitvoeren via onze pagina: https://zakelijk.actiemakeawish.nl/fundraisers/van-den-noort. Hoe hoog of hoe klein dit bedrag ook is, onze dank zal groot zijn! Wij zullen je via onze social media-kanalen tevens op de hoogte houden van deze Business Challenge.

Mocht je graag nog meer informatie wensen, horen we dat uiteraard ook graag. Voor nu bedanken we je in ieder geval voor de genomen moeite voor het lezen van dit bericht.

Met vriendelijke groet,

Directie Van den Noort B.V. - Joyce (team 1), Babs en Cees van den Noort (team 2)

Make-A-Wish