Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Wijziging ledigingsdagen ivm Kerst 2023 en Nieuwjaarsdag 2024

Wijziging ledigingsdagen ivm Kerst 2023 en Nieuwjaarsdag 2024

Geplaatst op: 13 nov 2023


In verband met de aankomende feestdagen (eerste kersdag 2023, tweede kerstdag 2023 en Nieuwjaarsdag 2024) staan er mogelijk wijzigingen voor u gepland in het ledigingsschema voor die dag. Onlangs hebben we alle klanten geïnformeerd die normaal gesproken op maandag 25 december 2023,  dinsdag 26 december 2023 en/of maandag 1 januari 2024 hun lediging zouden ontvangen. We begrijpen dat het belangrijk is om onze klanten op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in het schema, zodat ze zich kunnen voorbereiden en niet verrast worden.

Inventarisatie inhaalroute

Voor de klanten met rolcontainers die op maandag 25 december 2023, dinsdag 26 december 2023 of maandag 1 januari 2024 gepland stonden, bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een inhaallediging. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunnen ze zich tot en met vrijdag 1 december a.s. aanmelden via contact@vandennoort.nl. Zodra we alle aanmeldingen hebben ontvangen, zullen we de inhaalroutes plannen en persoonlijk bevestigen op welke dag we definitief langskomen. Dit zorgt voor een georganiseerde en efficiënte afhandeling van de inhaalledigingen en minimaliseert eventuele hinder voor onze klanten.

Inhaalledigingsdagen 2023

Aan het begin van elk jaar publiceren we altijd een agenda met inhaaldagen, zodat klanten tijdig zicht hebben op mogelijke wijzigingen in het schema. Op deze manier vertrouwen we erop dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over de dienstverlening en eventuele inhaalledigingen en dat er dus duidelijkheid ontstaat rondom deze feestdagen. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen.

Vertrouw ook rondom de feestdagen op onze dienstverlening

Bij Van den Noort streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, ook wanneer er wijzigingen in het ledigingsschema plaatsvinden vanwege feestdagen en nationale vrije dagen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn en dat hun behoeften en verwachtingen worden vervuld, ook tijdens deze afwijkende periodes. Het inhaalledigingssysteem is een manier om deze service en flexibiliteit te bieden.

Heeft u een vraag over uw ledigingsdagen of wilt u meer weten over een inhaallediging? Bel naar onze afdeling KOOP via 0162 372 550 of stuur uw vraag naar contact@vandennoort.nl. Wij helpen u graag verder.