Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Wij zijn gewoon weer open

Wij zijn gewoon weer open

Geplaatst op: 21 mrt 2022


Afgelopen weekend was een heftige periode voor Van den Noort vanwege het ontstaan van een brand op ons recycleterrein in Dongen op zaterdagochtend 19 maart 2022. De brand zorgde voor een schokgolf van emoties binnen onze organisatie en de lokale gemeenschap.

Rookwolken tot ver in de omtrek

Bij het uitbreken van de brand werden onmiddellijk alle hulpdiensten gealarmeerd. De rookwolken waren tot ver in de omtrek te zien, waardoor de ernst van de situatie direct duidelijk was. Op het moment van de brand bevonden Cees van den Noort en een aantal van onze collega's zich op het terrein. Twee van onze hallen werden volledig verwoest door de verwoestende vlammen, maar we realiseren ons dat het allerbelangrijkste is dat er geen gewonden zijn gevallen. We zijn onder de indruk van de moed en het professionalisme van de brandweer en bedanken hen voor hun snelle en adequate inzet.

Van den Noort gaat gewoon door

In de nasleep van deze verschrikkelijke gebeurtenis, wachten we nu op de evaluatie van de experts om de exacte omvang van de schade vast te stellen. De komende dagen zullen voornamelijk in het teken staan van het opruimen van het terrein en het herstellen van onze faciliteiten. Maandagochtend zijn we met hernieuwde vastberadenheid en veerkracht weer opengegaan. We zijn vastbesloten om onze toewijding aan onze klanten voort te zetten en blijven ons inzetten voor een duurzame toekomst. Namens de directie van Van den Noort willen we iedereen nogmaals bedanken voor hun steun en medeleven. Samen kijken we vooruit naar de wederopbouw en het herstel van wat verloren is gegaan.

Wenst u meer informatie over deze gebeurtenis?

Voor meer informatie en het laatste nieuws omtrent de brand, nodigen we u uit om ons nieuwsbericht te raadplegen, evenals verslaggeving in de lokale media zoals Dongen Nieuws. We blijven transparant en dankbaar voor uw betrokkenheid.