Let op! I.v.m. tweede paasdag zijn wij maandag 1 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Uitbreiding Walk of Fame

Uitbreiding Walk of Fame

Geplaatst op: 26 mei 2023


De Walk of Fame van Van den Noort is uitgebreid! Op woensdag 17 mei 2023 zijn er drie tegels van onze jubilarissen toegevoegd aan onze eigen Walk of Fame bij de entree van het hoofdkantoor. Jaap Slijkhuis (60 jaar in dienst) en Ad in ’t het Groen (40 jaar in dienst) mochten hun oude tegel vernieuwen en Frank de Doncker (25 jaar in dienst) mocht zijn naam toevoegen aan deze bijzondere collectie.

Drie jubilarissen

Afgelopen tijd werden er drie bijzondere jubilea gevierd binnen de organisatie. Zo mocht chauffeur Ad in ’t Groen zijn tegel met 40 trouwe dienstjaren onthullen. Voormalig machinist en manusje-van-alles Jaap Slijkhuis deed hier nog een schepje bovenop met een tegel ter ere van zijn 60-jarig jubileum. Een unieke prestatie die haast onmogelijk is om nog te overtreffen. Frank de Doncker, al enige jaren werkzaam als onderhoudsmedewerker, mocht voor het eerst zijn tegel onthullen in verband met zijn 25-jarig jubileum op 18 mei dit jaar. De directie bestaande uit Babs, Joyce en Cees van den Noort waren hierbij uiteraard aanwezig om hem felicitaties, prachtige bloemen en een heerlijke taart te overhandigen.

Veertien tegels op onze Walk of Fame

De inzet, loyaliteit en prestaties van de collega’s worden bij Van den Noort op een bijzondere wijze gewaardeerd en erkend. Medewerkers die zich al 25 jaar of langer inspannen voor de organisatie worden met hun eigen tegel vereeuwigd op de Walk of Fame. De eerste tegel werd gelegd ter ere van Kees van den Noort, die zich als oprichter sinds 1944 ruim 40 jaar met hart en ziel heeft ingezet voor de opbouw en de ontwikkeling van het familiebedrijf. Sinds de onthulling op 24 mei 2022 ligt er een totaal aan veertien sterren bij het hoofdkantoor van Van den Noort aan De Slof 36 in Dongen. De directie is trots én dankbaar voor alle trouwe dienstjaren die op deze wijze mooi zichtbaar zijn. Uiteraard hopen we in de toekomst nog meer sterren toe te mogen voegen.

De drie collega’s die deze woensdag hun persoonlijke tegel mochten onthullen, werden eerder al uitgebreid in het zonnetje gezet voor hun bewezen diensten tijdens de jubilarissenborrel op zaterdag 13 mei 2023 te Haven12 in Waalwijk. Natuurlijk mochten zij ook even trots poseren bij hun eigen (vernieuwde) tegel.