Let op! I.v.m. tweede paasdag zijn wij maandag 1 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Jubilarissenborrel zeer geslaagd

Jubilarissenborrel zeer geslaagd

Geplaatst op: 15 mei 2023


Zaterdag 13 mei 2023 hebben we op feestelijke wijze stilgestaan bij de bijzondere mijlpalen van onze jubilarissen: Jaap Slijkhuis (60 jaar), Ad in 't Groen (40 jaar) en Frank de Doncker (25 jaar). 

Foto v.l.n.r.: Frank de Doncker, Johan van den Noort, Ad in ’t Groen, Joyce van den Noort, Jaap Slijkhuis, Babs van den Noort, Cees van den Noort.

Jaap Slijkhuis 60 jaar in dienst

Jaap gestart als schippersknecht in 1963, doorgegroeid als schipper en van eerste stuurman tot manusje-van-alles is vandaag de dag, ondanks zijn pensioen, nog 3 dagen te vinden op de zandput. De complete opbouw van de klasseerinstallatie is onder zijn toezicht uitgevoerd en volledig afgesteld op de zandzuiger.

Ad in ’t Groen 40 jaar in dienst

Ad is zijn loopbaan in 1983 begonnen als sloper en voerde daarna diverse graafwerkzaamheden uit met de bulldozer. Later is hij achter het stuur van de vrachtwagen gekropen. Dagelijks rijdt hij nog vele kilometers voor Van den Noort en plaatst de nodige containers.

Frank de Doncker 25 jaar in dienst

Frank heeft sinds 1998 diverse functies uitgevoerd, maar geeft nu invulling aan de rol van onderhoudsmedewerker. Frank zorgt er voor dat alle rolcontainers er netjes uit zien, indien nodig gerepareerd worden en vervolgens geplaatst worden bij onze klanten.

Heugelijk feest

We waren te gast bij Haven bij Haven 12 te Waalwijk waar we na het ontvangst op het terras hebben genoten van een heerlijk diner in het restaurant. Tussen de gerechten door zijn de jubilarissen 1 voor 1 in het zonnetje gezet door persoonlijke woorden van de directie en collega's. De avond werd vervolgd in de feestzaal waar de DREAMCAST band (via Benz Agency) liedjes op verzoek verzorgde. Ook konden de collega's met elkaar de strijd aan gaan aan de blackjack tafel of een spelletje spelen bij de roulette. We kijken terug op een zeer geslaagde avond en zijn onze jubilarissen erg dankbaar voor hun inzet, betrokkenheid en loyaliteit. Dat zij zich al zo lang verbinden met Van den Noort maakt ons trots!

Jaap Slijkhuis 60 jaar in dienst  Ad in 't Groen 40 jaar in dienst  Frank de Doncker 25 jaar in dienst

JubilarissenBorrel Van den Noort