Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Tilburg Ten Miles 2022

Tilburg Ten Miles 2022

Geplaatst op: 26 sep 2022


Zondag 25 september was het weer een sportieve dag voor enkele enthousiaste collega's van Van den Noort. Ze vormden samen het Van den Noort-hardloopteam en deden mee aan de Tilburg Ten Miles, een prestigieuze hardloopwedstrijd die altijd op de laatste zondag van september wordt georganiseerd in Tilburg.

Prachtig weer en een uiterst gezellige sfeer

De weergoden waren de deelnemers gunstig gestemd, met prachtig weer dat ideaal was voor een hardloopwedstrijd over 10 kilometer. De sfeer tijdens het evenement was uiterst gezellig en motiverend, met vele supporters langs de zijlijn om de lopers aan te moedigen. Onze collega's hebben stuk voor stuk uitstekende prestaties neergezet en een mooie eindtijd behaald, wat hun toewijding en inzet in training en wedstrijd duidelijk weerspiegelt. Het Van den Noort-hardloopteam tijdens de Tilburg Ten Miles bestond uit Cees van den Noort (links), Marjolein Snoeren (midden) en Gerrit Schipper (rechts). Samen hebben ze niet alleen de fysieke uitdaging van de wedstrijd aangegaan, maar ook laten zien dat ze de waarden van teamwork, doorzettingsvermogen en gezondheid hoog in het vaandel dragen.

Moedig het hardloopteam van Van den Noort aan tijdens de Singelloop

En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een volgende sportieve uitdaging voor de boeg. Zondag 2 oktober is het de beurt aan de Singelloop in Breda. Het Van den Noort team zal opnieuw deelnemen aan deze hardloopwedstrijd, die bekend staat om zijn sfeervolle parcours langs de prachtige singels en historische bezienswaardigheden van Breda. Het belooft wederom een sportief en gezellig evenement te worden, waarbij het team wordt aangemoedigd door supporters en collega's. Samen staan ze klaar om hun sportieve ambities na te jagen en te genieten van de unieke sfeer van de Singelloop Breda 2022. Dus kom langs en moedig het Van den Noort team aan op 2 oktober! Zien we jou volgend jaar ook bij de start?