Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Singelloop Breda 2022

Singelloop Breda 2022

Geplaatst op: 03 okt 2022


Zondag 2 oktober was een sportieve dag voor een aantal van onze collega's, want ze hebben deelgenomen aan de 10 kilometer prestatieloop in Breda, bekend als de Singelloop Breda. Onder de stralende zon hebben ze een mooie prestatie neergezet, en het evenement bood een geweldige kans om de teamgeest en individuele sportieve vaardigheden te tonen.

Onder een stralende zon gefinisht

Bij de start van de Singelloop begon het even licht te regenen, maar dit weerhield onze enthousiaste lopers niet. Gedurende de kilometers gaven ze alles wat ze hadden, en het zonnetje brak al snel door de wolken, wat het evenement nog aangenamer maakte. De deelnemers, Anton Rosenbrand (links), Marjolein Snoeren (midden) en Joyce van den Noort (rechts), hebben met veel doorzettingsvermogen en enthousiasme de 10 kilometer volbracht. Het evenement bood niet alleen de gelegenheid om hun persoonlijke sportieve grenzen te verleggen, maar het was ook een geweldige kans om te genieten van de prachtige omgeving van Breda en de positieve sfeer van de Singelloop Breda.

Van den Noort stimuleert een gezonde en actieve levensstijl

Bij Van den Noort stimuleren we een gezonde levensstijl en moedigen we sportieve initiatieven aan. De deelname van onze collega's aan de Singelloop Breda én de Tilburg Ten Miles vorige week, weerspiegelt niet alleen hun individuele vastberadenheid, maar ook de sterke teamgeest binnen ons bedrijf. We zijn trots op hun prestaties en kijken uit naar meer sportieve uitdagingen in de toekomst. Samen blijven we streven naar een gezonde en actieve levensstijl, zowel op het werk als daarbuiten.

Doe jij volgend jaar ook mee?

De Singelloop in Breda is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat altijd plaatsvindt op de eerste zondag in oktober in de prachtige stad Breda. De deelnemers lopen een parcours van 5, 10 of 21 (halve marathon) kilometer door de sfeervolle straten van Breda, langs de mooie singels en historische bezienswaardigheden. Het evenement trekt zowel ervaren hardlopers als recreatieve lopers, waardoor het een diverse en gezellige sfeer biedt. Zien we jou volgend jaar ook bij de start?!