Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Rolcontainerroutes rondom de feestdagen - ongewijzigd

Rolcontainerroutes rondom de feestdagen - ongewijzigd

Geplaatst op: 16 dec 2021


De feestdagen zijn weer in aantocht, en dat brengt altijd een sfeer van gezelligheid en samenzijn met zich mee. Kerstmis en Nieuwjaarsdag vallen dit jaar op het weekend. Wat betreft onze rolcontainerroutes voor restafval, (vertrouwelijk) papier & karton, flessenglas en andere afvalstromen, willen we u graag informeren dat onze dienstverlening tijdens de feestdagen om deze reden ongewijzigd blijft.

Alternatieve lediging

Onze toegewijde chauffeurs zullen volgens de reguliere planning hun routes blijven rijden. Dit betekent dat u op uw vertrouwde tijden en dagen uw afval kunt aanbieden, zonder onderbrekingen. We begrijpen echter dat sommige bedrijven tijdens de feestdagen hun deuren sluiten of aangepaste openingstijden hanteren. Als uw bedrijf tot deze categorie behoort en u verwacht dat uw locatie gesloten zal zijn op de dagen van de reguliere lediging, vragen we u vriendelijk om ons dit tijdig te laten weten zodat onze chauffeur niet voor een gesloten deur staat. We begrijpen dat sommige bedrijven mogelijk een alternatieve lediging wensen. Als dit het geval is, nodigen we u uit om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Onze planning staat voor u klaar om te kijken naar wat mogelijk is en om u te helpen bij het plannen van de beste oplossing voor uw specifieke afvalbehoeften.

Wijziging ledigingsdagen per 1 januari 2022

Terwijl we ons voorbereiden op het nieuwe jaar, willen we ook herinneren aan de wijzigingen in de ledigingsdagen die van kracht zullen zijn vanaf 1 januari 2022. Deze veranderingen werden eerder gecommuniceerd naar onze klanten en we raden u aan om de betreffende informatie op onze website te raadplegen om ervoor te zorgen dat u goed op de hoogte bent van de aanstaande wijzigingen en de impact ervan op uw afvalinzamelingsschema. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar, en we hopen op een duurzame voortzetting van onze samenwerking in de toekomst.