Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

(Mogelijke) Wijziging ledigingsdagen 2022

(Mogelijke) Wijziging ledigingsdagen 2022

Geplaatst op: 07 dec 2021


Route optimalisatie

Van den Noort beschikt over een loyaal klantenbestand en verzorgt ook voor de zakelijke markt de afvoer van afval middels o.a. rolcontainers. Om dit ook in de toekomst naar tevredenheid te kunnen blijven doen, werken wij continu aan de verbetering van onze dienstverlening en daarbij ook de optimalisatie van onze routes (mbt bedrijfsafval / restafval en Papier & Karton).

Om die reden kan het zijn dat de ledigingsdag(en) per 1 januari 2022 wijzigt.

Hiervoor zijn de betreffende klanten zo goed mogelijk geïnformeerd op 6 december j.l., middels een mailing icm een nieuw ledigingschema voor 2022.

Mocht u deze wellicht gemist hebben en vragen en/of opmerkingen hebben over uw ledigingsdata voor 2022, neem dan gerust nog even contact met ons op.

Afval ophalen

Wij verzoeken onze klanten vriendelijk om de rolcontainer(s) klaar te zetten op een voor onze chauffeur bereikbare plaats op de aangegeven ledigingsdag.

Het tijdstip kan eveneens anders zijn dan u wellicht voorheen gewend was. Daarom vragen wij onze klanten vriendelijk om de rolcontainer(s) tussen 07.00 en 17.00 uur op de ledigingsdag klaar te zetten.

Alle overige zaken, zoals de ledigingen van december 2021, het doorgeven van extra ledigingen e.d., blijven ongewijzigd van toepassing.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

#SamenOpWegNaarDeToekomst