Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Nieuwe uitvoering VDN Toyota Aygo uitgeleverd

Nieuwe uitvoering VDN Toyota Aygo uitgeleverd

Geplaatst op: 16 sep 2022


Onze collega Jimmy Lambertus heeft onlangs zijn nieuwe VDN Toyota Aygo X in ontvangst genomen. Na enig wachten was het dan eindelijk zover: de sleutels van zijn gloednieuwe auto werden op donderdag 15 september aan hem overhandigd. Het betreft een nieuwe uitvoering van de Toyota Aygo, die is voorzien van alle moderne gemakken en functionaliteiten.

De Toyota Aygo in een nieuw (Van den Noort-)jasje

Wat meteen opvalt aan deze auto is het sportieve uiterlijk. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse design is de Toyota Aygo X een blikvanger op de weg. Het is niet alleen een praktische auto, maar ook een stijlvolle verschijning. Dit maakt de Aygo X ideaal voor woon-werkverkeer, maar ook voor een ritje in de stad of voor een weekendje weg. Volledig uitgerust in Van den Noort-huisstijl natuurlijk!

Drive safe

Bij Van den Noort staat veiligheid natuurlijk hoog in het vaandel, en daarom wenst het hele team Jimmy veel rijplezier en veilige kilometers toe. Het is belangrijk om met plezier en vertrouwen achter het stuur te zitten, en de VDN Toyota Aygo biedt daar alle gelegenheid voor. Ben jij na het zien van deze sportieve auto ook enthousiast geworden? Wie weet rijd jij binnenkort ook in een VDN Toyota Aygo. Bekijk de beschikbare vacatures op www.werkenbijvandennoort.nl en wie weet zien we jou binnenkort bij ons voor een kennismaking.

Maak ook gebruik van het Van den Noort-autoleaseplan

Als je interesse hebt om deel uit te maken van het Van den Noort-team en in aanmerking wilt komen voor een leaseauto, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Het kan zomaar zijn dat jij binnenkort de show steelt met deze trendy auto, terwijl je met plezier naar je werk rijdt. Van den Noort verwelkomt graag nieuwe collega’s, of je nu in een Aygo of in een van onze portaal-, haak- of kraakpersvrachtauto’s rijdt!