Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Nieuwe kraak-perswagen in ontvangst genomen

Nieuwe kraak-perswagen in ontvangst genomen

Geplaatst op: 03 febr 2023


In de eerste week van februari 2023 hebben we een nieuwe kraak-perswagen in ontvangst mogen nemen. Hiermee kunnen we nog meer rolcontainers ledigen en het afval op een efficiëntere manier ophalen. Zo blijven we onze klanten voorzien van de best mogelijke service.

Nog sneller ledigen van rolcontainers

Deze Volvo-wagen is voorzien van de nieuwste technologieën en opties, waardoor het ledigen van rolcontainers bij onze zakelijke klanten nog efficiënter zal verlopen. Hebt u interesse in het zakelijk huren van rolcontainers voor bedrijfsafval, papierafval of flessenglas? In ons assortiment bieden we rolcontainers aan voor diverse afvalstromen in verschillende groottes. Zo vindt u altijd een rolcontainer die voldoet aan de afvalbehoeften van uw bedrijf. Ook is het mogelijk om een ondergrondse container te laten plaatsen op uw terrein. Dit type container heeft een grote inhoud en is tevens ontwikkeld om overlast van insecten en geur te beperken. Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden indien u een offerteaanvraag indient.

Een waardevolle toevoeging aan ons wagenpark

De vrachtwagen is een waardevolle toevoeging aan ons wagenpark, waardoor we nog beter kunnen inspelen op de vraag en behoeftes van onze zakelijke klanten. Chauffeur Christiaan Zeebregts heeft de eer om de eerste kilometers te maken met het voertuig. Wij wensen hem veel rijplezier! Van den Noort is constant bezig met het ontwikkelen en het vernieuwen van materiaal en installaties. Zo kunnen we blijvend passende oplossingen aanbieden voor een duurzame afvalinzameling en -verwerking.

Ga ook bij ons aan de slag

Wil jij ook aan de slag als chauffeur (in opleiding) bij Van den Noort? Kies voor een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid en natuurlijk veel gezelligheid in een leuk team. Daarnaast kun je gebruikmaken van ons aantrekkelijke autoleaseplan! Bekijk snel onze openstaande vacatures en wie weet rijd jij binnenkort wel in een van onze mooie wagens.

#SamenOpWegNaarDeToekomst #UitbreidingWagenPark #Perswagen #Rolcontainers #AfvalInzameling #Volvo #VolvoFM #VolvoTruck