Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Koningsdag 2023

Koningsdag 2023

Geplaatst op: 24 apr 2023


Nederland maakt zich op voor de jaarlijkse Koningsdagviering op 27 april. Dit nationale feest, ter ere van de verjaardag van onze koning, staat bekend om zijn uitbundige oranje festiviteiten. We kijken er allemaal naar uit, maar op deze bijzondere dag willen we u laten weten dat ons bedrijf gesloten zal zijn om de festiviteiten in het hele land te omarmen.

Koningsdag 27 april gesloten

Op Koningsdag, donderdag 27 april, zullen onze diensten niet beschikbaar zijn. Dit betekent dat er geen containers worden geplaatst of opgehaald op die dag. We staan echter vol enthousiasme weer voor u klaar vanaf vrijdag 28 april. Heeft u vragen met betrekking tot deze sluiting? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Alternatieve inhaallediging

Voor onze klanten met rolcontainers hebben we reeds informatie verstrekt over alternatieve lediging. Als uw container normaal gesproken op donderdag 27 april geleegd zou worden, zal deze lediging worden ingehaald op aanstaande zaterdag 29 april. Om ervoor te zorgen dat u niets mist, hebben we een overzicht samengesteld van alle inhaaldata voor 2023. Als u vragen heeft over deze inhaalledigingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u géén gebruikmaken van de inhaallediging?

Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw container op bovengenoemde dag vanaf 7.00 uur, op de voor onze chauffeur bereikbare plaats, buiten klaar te hebben staan. U hoeft zich niet aan te melden voor deze inhaallediging, maar mocht u hier géén gebruik van willen maken, verzoeken wij u vriendelijk om dit te melden bij onze afdeling KOOP via koop@vandennoort.nl. Zo kunnen wij iedereen voorzien van de juiste service.

Duurzame afvalinzameling

Bovendien zijn we er trots op dat Van den Noort dit jaar opnieuw hoofdsponsor is van het Oranjeparkfestival op 26 en 27 april in Dongen. Tijdens het festival dragen we bij aan duurzame afvalinzameling met onze containers. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Samen dragen we bij aan een groenere en feestelijke Koningsdag. Geniet van de vieringen en we zien u graag vanaf 28 april weer.