Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Maak nader kennis met onze Infra divisie

Maak nader kennis met onze Infra divisie

Geplaatst op: 19 mrt 2021


Naast Afvalinzameling en Recycling is Van den Noort ook actief op het gebied van Infra en in de handel van zand en puingranulaat.

Uw full service partner op het gebied van Infra

Van den Noort Infra is verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse infra-werkzaamheden zoals het bouwrijp en woonrijp maken van woon- en industriegebieden, de reconstructie van wegen en het aanleggen van inbreidingsplannen. Deze divisie neemt ook de verantwoording over sloopwerken, zorgt voor de aanleg van riolering en neemt bestratingswerken voor zijn rekening. Dit geldt ook voor asbestverwijdering en de verhuur van grondverzetmachines. Hiervoor beschikt Van den Noort Infra over deskundig opgeleid en gecertificeerd personeel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Grondwerk

Riolering

Sloopwerk

Bestrating

Zand en puingranulaat

     
Grondverzet van aanbouw tot volledige distributiecentra. Met het uitgebreide machinepark bieden wij een oplossing voor elk (bouw)project, zoals o.a. het ontgraven en aanvullen van bouwputten, egaliseren en saneren van grond. Van PVC tot betonriolering. Inclusief de mogelijkheid om de complete engineering te verzorgen (enkel projectmatig). Bij al onze rioleringswerken besteden wij ook aandacht aan de omgeving en kunnen we voor diverse projecten maatwerk bieden van A tot Z. Van schuurt tot fabriekshallen. Inclusief het gesorteerd afvoeren van vrijkomende afvalstromen naar onze eigen erkende verwerker Recycling Dongen. Wij voeren vakkundig uw sloopwerken uit. Van oprit tot parkeerplaatsen van 1,5 hectare. Van klinkerbestrating, betonplaten tot asfalt. Wij verzorgen de volledige bestrating en maken daarbij gebruik van moderne technieken. In eigen beheer wordt industriezand, zoals metselzand, betonzand, vloerenzand en verschralingszand en zand voor sportvelden geproduceerd en geleverd, uit onze eigen zandwinning of grondbank.      

Nieuwsgierig geworden?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een mailbericht. We staan u graag te woord en zoeken met uw naar de beste oplossing. Of het nu gaat om bouw- en sloopwerken, grondwerken, een probleem met de riolering of behoefte aan nieuwe bestrating, wij staan graag voor u klaar.