Let op! Gedurende de zomer(vakantie) gelden er aangepaste openingstijden. Check deze hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort Infra

Van den Noort Infra een gevestigde naam en levert innovatieve en creatieve oplossingen voor uiteenlopende infra-projecten. Tot de activiteiten behoren hierbij o.a. grond- en sloopwerken en de aanleg van riolering en bestrating. Als ISO en VCA-gecertificeerde aannemer is Van den Noort gespecialiseerd in de uitvoering van grote en kleinschalige grond- en wegenbouwprojecten. Voor het ontgraven en aanvullen van bouwputten, egaliseren en saneren van grond beschikken wij over een uitgebreid machinepark.

GRONDWERK

SLOOPWERK

BESTRATING

RIOLERING

ZAND EN PUINGRANULAAT

Ervaren aannemingsbedrijf

Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse werkzaamheden zoals het bouwrijp en woonrijp maken van woon- en industriegebieden, de reconstructie van wegen en het aanleggen van inbreidingsplannen. Deze divisie neemt ook de zorg en verantwoording over sloopwerken, aanleg van riolering en bestratingwerken voor haar rekening. Dit geldt ook voor asbestverwijdering en de verhuur van grondverzetmachines. Hiervoor beschikt Van den Noort over deskundig opgeleid en gecertificeerd personeel.

Opdrachtgevers als overheidsinstellingen, woningstichtingen en projectontwikkelaars, kunnen de complete coördinatie en begeleiding van projecten in handen geven van Van den Noort. De totaalleverancier voor in- en uitbreidingsprojecten begint desgevraagd met de sloop en asbestverwijdering. De bouwput wordt uitgegraven en de riolering aangelegd. Zo zorgt Van den Noort als één bedrijf ook voor de bestrating en het afvoeren van afval dat tijdens het bouwproces vrijkomt.

Zand en Puingranulaat

Zand- en grindhandel

‘Voor elke klant het juiste zand’. De oorsprong van Van den Noort ligt in de zand- en grindhandel. Tot het standaard assortiment behoren alle gangbare zand-, puin-, grond- en grindsoorten in verschillende klasseringen welke voorzien zijn van een productcertificaat en voldoen aan de eisen van het Besluit bodemkwaliteit.

Afvoeren van zand en grind

Door de aanwezigheid van loswallen bij de vestigingen in Dongen, Waalwijk en Moerdijk, kan Van den Noort meerdere soorten zand en grind per schip aan- en afvoeren.

Zandzuiger met klasseerinstallatie voor diepteontgrondingen

Daarnaast beschikt Van den Noort nog over een zandzuiger met klasseerinstallatie voor diepteontgrondingen. Hiermee wordt ophoogzand, metselzand, voegzand, betonzand, vloerenzand voor alle mogelijke bouwactiviteiten in eigen beheer geproduceerd. Van den Noort levert ook verschralingszand voor sportvelden, brekerzand, speelbakkenzand, siergrind en split in diverse kleuren. Tot slot wordt ook zwarte grond, cement en bestratingsmaterialen uit voorraad geleverd.

Het gebruik van eigen transportmiddelen stelt Van den Noort in staat om de bouwstoffen in ieder gewenste hoeveelheid (kuubs of tonnen) snel te leveren, los gestort of in big bags.

Het aangeleverde puin wordt gerecycled tot puingranulaat. Dit doet dienst als funderingsmateriaal in de (wegen)bouw en verhardingsmateriaal op terreinen. Grond afkomstig uit bouwprojecten wordt bemonsterd en verwerkt tot (secundaire) bouwstoffen.