Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Het zand voor de padelbanen van Liberty Padel is geleverd

Het zand voor de padelbanen van Liberty Padel is geleverd

Geplaatst op: 24 mrt 2023


Van den Noort heeft eind maart in opdracht van Domo Sports Grass zand geleverd voor de fundatie van de nieuw te realiseren padelbanen voor Liberty Padel. Deze nieuwe sportvereniging speelt in op de vraag naar variatie aan sport binnen de gemeente Dongen. Ga jij ook een potje padellen?! Wij wensen de vereniging veel succes met de verdere aanleg van de banen.

Populaire sport

Liberty Padel in Dongen is van mening dat de sport padel niet meer weg te denken is. De relatief nieuwe racket- en balsport is zeer toegankelijk en kan worden gespeeld op vier nieuwe outdoorvelden, gelegen op Sportpark Alexander. Op deze velden organiseert de vereniging ook leuke toernooien en (zakelijke) evenementen. Woon je in regio Dongen en ben je benieuwd naar deze razendpopulaire sport? Je kunt naast een lidmaatschap ook kiezen voor het los of vast huren van een padelbaan tegen een vast tarief. Naar verwachting kunnen de inwoners van de Gemeente Dongen en omgeving vanaf mei dit jaar gaan genieten van de nieuwe padelbanen. 

Wil je ook zand of grind bestellen?

Wil jij ook zand of grind bestellen voor een zakelijk of particulier project? Van den Noort beschikt over zand van hoogwaardige kwaliteit. Met de eigen zandzuiger aan de Moerse Dreef wordt tot op de dag van vandaag in eigen beheer industriezand geproduceerd en geleverd. Denk aan onder meer metselzand, betonzand, vloerenzand, verschralingszand en zand voor sportvelden. Tevens beschikken we over eigen vrachtwagens voor vervoer, waardoor de bezorging in samenspraak met jou flexibel is in te delen. Bekijk ons voordelig assortiment aan zand en grind in bigbags die je zorgeloos online kunt bestellen. Het is ook mogelijk om het zand te laten lostorten voor jouw tuin, oprit of voor bestrating.

Plaats uw bestelling

Particuliere klanten verwijzen wij graag door naar onze webshop op een bestelling te plaatsen. Zakelijke geïnteresseerden staan wij graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken je in dit geval een offerteaanvraag in te dienen. Onze salesafdeling zal je zo snel mogelijk voorzien van meer informatie over de mogelijkheden voor uw project. Ontvang je liever meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening? Wij helpen jou graag verder. Bel naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl voor direct contact met onze klantenservice.