Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Zand kopen & laten bezorgen? Bestel bij Van den Noort

Zand kopen & laten bezorgen? Bestel bij Van den Noort

Geplaatst op: 21 mei 2012


Zand of grind kopen? Bestel ophoogzand en grind bij | Van den Noort

Van den Noort biedt een voordelig assortiment aan zand en grind in bigbags aan die je eenvoudig online kunt bestellen. Ook is het mogelijk om het zand te laten lostorten voor je tuin, oprit of bestrating. Je kunt zelfs jouw container gevuld met zand laten afleveren. Van den Noort heeft zand van hoge kwaliteit en wij beschikken tevens over eigen vrachtwagens waarmee wij bezorgen.

Grote voorraad zand

Tot het standaard assortiment behoren alle gangbare zand-, puin-, grond- en grindsoorten in verschillende klasseringen, welke voorzien zijn van een productcertificaat en voldoen aan de eisen van het Besluit bodemkwaliteit. Daarnaast kunt u via onze webshop allerlei soorten en maten containers bestellen die binnen enkele klikken bij jou op de oprit of stoep wordt bezorgd!

Ontdek ons assortiment aan zand

Met de eigen zandzuiger aan de Moerse Dreef wordt tot op de dag van vandaag in eigen beheer industriezand, zoals metselzand, betonzand, vloerenzand en verschralingszand en zand voor sportvelden geproduceerd en geleverd. Wil jij graag een bestelling plaatsen? Onze webshop is gericht op onze particuliere klanten. Onze zakelijke klanten staan we graag persoonlijk te woord om de beste service te kunnen leveren.