Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Vrachtwagen met autolaadkraan toegevoegd

Vrachtwagen met autolaadkraan toegevoegd

Geplaatst op: 17 febr 2023


Donderdag 16 februari hebben we een nieuwe vrachtwagen met autolaadkraan in ontvangst genomen. De autolaadkraan, ook wel laad- en loskraan genaamd, is één van de belangrijkste hulpmiddelen op de vrachtwagen om het ledigen en eventueel het laden en lossen van containers efficiënter te laten verlopen.

Innovatieve werkwijze

De kraan met daaraan kettingen gevestigd kan bediend worden door onze chauffeur.  Zodra de vier kettingen aan de container zijn bevestigd, kan onze chauffeur de container optillen en leegschudden boven de lege container welke reeds op de vrachtwagen staat. Dit levert een innovatieve werkwijze op doordat de nodige containers in een korte tijd kunnen worden geledigd. We hebben reeds een autolaadkraan in het assortiment en voegen er met deze aankoop een extra exemplaar aan toe. Van den Noort is de enige in de regio die rijdt met een dergelijke vrachtwagen met deze uitrusting. Dit maakt ons wagenpark erg divers en we zijn trots op deze mooie toevoeging.

Extra chauffeur opgeleid

Afgelopen jaar heeft Björn Faes, een huidige chauffeur bij Van den Noort, zijn opleiding voor de autolaadkraan succesvol weten af te ronden, waardoor hij nu direct de weg op kan met dit voertuig. We wensen de Björn veel werkplezier en veilige kilometers toe met deze mooie toevoeging aan het wagenpark.

Maak gebruik van onze dienstverlening

Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening voor het huren van een container? Bekijk ons scherp geprijsde aanbod online via de webshop of neem contact met ons op voor het plaatsen van een zakelijke bestelling. Wij voorzien u graag van een zorgeloze afvalinzameling. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0162 372 550 of e-mailen naar contact@vandennoort.nl.

Foto v.l.nr.: Emiel Deventer, Sales - Muns Hydrauliek Oosterhout (MHO), Björn Faes, Chauffeur - Van den Noort, Peter Bakker, Accountmanger - Bluekens Truck en Bus B.V., Cees van den Noort, directeur Afvalinzameling - Van den Noort.