Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Via Latus op bezoek bij Van den Noort

Via Latus op bezoek bij Van den Noort

Geplaatst op: 17 mei 2022


Op 16 mei 2022 mocht Van den Noort een indrukwekkende groep ondernemers verwelkomen die deel uitmaken van Via Latus, een toonaangevende netwerkorganisatie voor de bouw- en vastgoedsector in Breda. Het was een bijzondere gelegenheid waarbij de directie van Van den Noort hun gasten meenam op een boeiende reis door hun faciliteiten en de vernieuwde sorteerlijn.

Rondleiding over het Recyclingterrein

De avond begon met een rondleiding over het terrein van Van den Noort, waar de deelnemers een kijkje kregen in de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie. Ze werden meegenomen naar de vernieuwde sorteerlijn, waar de modernste technologieën en processen worden toegepast om recycling en afvalbeheer efficiënter en duurzamer te maken. De gasten konden zien hoe materialen worden gesorteerd en verwerkt en hoe het team van Van den Noort zich inzet voor milieuvriendelijke oplossingen.

Debat over circulair bouwen

Bij terugkomst op het hoofdkantoor van Van den Noort kregen de gasten een boeiende presentatie van Cees van den Noort, tevens lid van Via Latus. Na de presentatie volgde een boeiend debat onder leiding van Jeroen Baardemans. Het debat richtte zich met name op het thema circulair bouwen, een cruciaal onderwerp in de hedendaagse bouw- en vastgoedsector. De deelnemers konden hun ideeën en standpunten delen over de uitdagingen en kansen van circulair bouwen en hoe de sector verder kan bijdragen aan duurzaamheid en milieubehoud.

Afgesloten met een heerlijk diner

Deze inspirerende bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijk diner, verzorgd door cateringbedrijf Cookaholics. Tijdens het diner en onder het genot van een drankje hadden de gasten de gelegenheid om verder te netwerken en hun gedachten en ideeën uit te wisselen. De avond was een groot succes en we bedanken alle gasten voor hun komst! Deze bijeenkomst onderstreepte het belang van samenwerking en kennisdeling om de sector vooruit te helpen en duurzame groei te bevorderen.

#SamenOpWegNaarDeToekomst #CirculaireEconomie #CirculairBouwen #Duurzaamheid #AfvalVoorVernieuwing

Bedrijfsbezoek Van den Noort  Presentatie Circulaire Economie