Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Veel winterpret gewenst bij DongenIce

Veel winterpret gewenst bij DongenIce

Geplaatst op: 16 dec 2022


Dit jaar is Van den Noort met trots de hoofdsponsor van DongenIce, een geliefd evenement in Dongen dat zich afspeelt op het sfeervolle Wilhelminaplein. Na twee jaar zonder DongenIce zijn we verheugd dat deze overdekte schaatsbaan en winterse huiskamer weer terugkeren naar het plein.

De 15e editie van DongenIce zal plaatsvinden van vrijdag 16 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023. Dit langverwachte evenement biedt een geweldige gelegenheid voor families, vrienden en buren om samen te komen en te genieten van de magie van de winter. De schaatsbaan, het sfeervolle decor en de vele activiteiten zullen ongetwijfeld bijdragen aan de feestelijke sfeer in Dongen tijdens de feestdagenperiode.

Dongens familie-evenement

Als hoofdsponsor zijn we bijzonder verheugd dat we kunnen bijdragen aan dit hartverwarmende familie-evenement dat zoveel vreugde en plezier brengt aan de gemeenschap. DongenIce is een prachtig voorbeeld van hoe evenementen de saamhorigheid in een gemeente kunnen versterken en mensen samenbrengen, vooral tijdens de feestelijke kerstperiode. We moedigen iedereen van harte aan om DongenIce te bezoeken en te genieten van de activiteiten en festiviteiten die dit evenement te bieden heeft. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van de winterse sfeer, te schaatsen, warme chocolademelk te drinken en te genieten van de gezelligheid. Kijk voor meer informatie en het programma van DongenIce op www.dongenice.nl.

Geniet van de winterse sferen

Van den Noort zal dit jaar met veel enthousiasme meedoen aan de curlingcompetitie. We hebben er zin in! We wensen iedereen in Dongen en omgeving veel plezier tijdens DongenIce en hopen dat dit evenement bijdraagt aan het creĆ«ren van mooie herinneringen en het versterken van de banden in de gemeenschap. Samen maken we de winterperiode nog specialer! Heb je een vraag over een container huren in Dongen of omgeving? Bestel online of bel rechtstreeks met een medewerker van onze afdeling KOOP voor persoonlijke service. Bel ons via 0162 - 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl