Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort Top sponsor Aithra Awards 2022

Van den Noort Top sponsor Aithra Awards 2022

Geplaatst op: 07 febr 2022


Stichting Aithra heeft als missie om de zichtbaarheid en ondernemerschap van vrouwen te bevorderen. Dit doen zij onder andere met het uitreiken van de jaarlijkse Aithra Awards aan vrouwen met bijzondere talenten en prestaties in het bedrijfsleven. Bij Van den Noort koesteren we een sterke betrokkenheid bij deze nobele inspanningen en ons sponsorschap is een uiting van onze positieve aanmoediging voor deze organisatie.

Bewondering voor ambitieuze, ondernemende vrouwen

Aangezien onze algemeen directeur Joyce Van den Noort zelf de Belofte-Award heeft gewonnen in 2014 is er altijd al een bijzondere betrokkenheid geweest bij Stichting Aithra en omdat Van den Noort zelf bestaat uit drie directieleden waarvan twee vrouwen, moedigen wij de vrouwelijke aanwezigheid in het bedrijfsleven zeker aan. We hebben bewondering voor ambitieuze ondernemende vrouwen en creëren daar graag nog meer draagvlak en zichtbaarheid voor. Met de Awards worden kansen gecreëerd, is er ruimte voor vernieuwing en wordt talentontwikkeling continu gestimuleerd. Deze doelen sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Van den Noort, die we zowel intern als extern willen blijven uitdragen, als onderdeel van onze maatschappelijke betrokkenheid.

Vertrouw op je eigen creativiteit

Naast onze steun in de vorm van ons sponsorschap, willen we ook toekomstige Aithra-kandidaten bewust maken van hun persoonlijke kwaliteiten en doelen. Het is essentieel om je passies na te jagen en te streven naar waar je gelukkig van wordt, want dat vormt de basis voor een succesvolle carrière waarin je de regie behoudt. Ook als tegenslagen zich voordoen, is het cruciaal om te vertrouwen op je eigen creativiteit en te denken in termen van oplossingen. We moedigen vrouwen aan om hun grenzen te verleggen, nieuwe ervaringen toe te laten en vooral vanuit hun hart te handelen. Dit alles draagt bij aan een florerende carrière en een evenwichtige zakelijke wereld waarin vrouwen volop de ruimte krijgen om te schitteren.

#AithraAwards #Awards #WEnominate #WEpartner #vrouwelijkeondernemers #talentontwikkeling

 WE Partner - Aithra Awards 2022