Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort sponsort Wish Tea anti pest pakketten | Dongen

Van den Noort sponsort Wish Tea anti pest pakketten | Dongen

Geplaatst op: 27 sep 2021


Week Tegen Pesten

Van 27 september t/m 1 oktober 2021 organiseert Stichting School & Veiligheid weer de Week Tegen Pesten. Victor Wagemakers, ondernemer van Wish Tea heeft een missie om pesten bespreekbaar te maken, te beginnen bij de kleinste kinderen op de basisschool. Hij doet dit door 50 procent van de winst van zijn verkochte theepakketten te besteden aan speciale Nijntje-pakketten voor groep 1 en 2 van alle basisscholen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Van den Noort draagt dit initiatief een warm hart toe en heeft de uitlevering van deze speciale WishTea Nijntje anti pest pakketten aan de basisscholen in de gemeente Dongen mede mogelijk gemaakt. 

Wish Tea heeft de wens om kinderen op een speelse manier bewust te maken van pestgedrag. Om een en ander aantrekkelijk te maken voor kleine kinderen, is Wagemakers een samenwerking aangegaan met Nijntje. Het boekje Hangoor gaat over een nieuwe jongen die in de klas komt en gepest wordt omdat zijn ene oor maar niet rechtop wil staan.Dit boekje, samen met speciaal ontwikkelde bijpassende kleurplaten en een interactieve cadeaubox wordt bij zoveel mogelijk basisscholen in Nederland uitgereikt.