Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort brengt bezoek aan Vakbeurs Recycling

Van den Noort brengt bezoek aan Vakbeurs Recycling

Geplaatst op: 17 nov 2022


Beurs afval- en recyclingbranche

Woensdag 16 november brachten onze directieleden (Babs van den Noort, Johan van den Noort en Cees van den Noort) en de Sales collega's een bezoek aan de Vakbeurs Recycling in Gorinchem: het jaarlijkse netwerkmoment voor de afval- en recyclingbranche waarbij kennisoverdracht voorop staat. 

Innovatieve oplossingen

Allerlei afvalprofessionals namen deel aan deze beurs om oplossingen te vinden op het gebied van recyclingtechniek en afvalmanagement. Tijdens de beurs werden huidige afvalproblemen, toekomstige innovaties en trends gepresenteerd.

Circulaire doelstellingen

Met de circulaire doelstellingen vanuit de overheid kunnen bedrijven er niet meer omheen om bewust met grondstoffen en afvalrecycling om te gaan. Vakbeurs Recycling maakt Afvalmanagement dan ook tot een belangrijk speerpunt. Voor de collega's van Van den Noort een mooie gelegenheid om te netwerken, maar ook om de praktijk in werking te zien. Zo was er onder ander groot materieel live te bewonderen op het Demoterrein.

Recyclingsymposium

Tijdens de Recyclingsymposium, welke eveneens woensdagochtend plaatsvond in de evenementenhal, werden branchegenoten helemaal bijgepraat over de actuele ontwikkelingen in recycling en Circulaire Economie. Recycling is een belangrijk fundament in de circulaire economie. Daarin investeren de sloop- en recyclingsector veel om de hoge ambities vorm te geven.

Dit symposium liet zien dat er nog veel moet worden gedaan om de circulaire economie te realiseren, maar dat er ook al wel veel is gebeurd. In de toekomst zal circulair ondernemen onderdeel zijn van ieder bedrijf en ieder product en daarmee erg belangrijk om nu aandacht voor te hebben. Babs van den Noort was namens Van den Noort aanwezig bij de Recyclingsymposium, enerzijds als deelnemer en anderzijds als sponsor.

Recyclingsymposium 2022