Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Update huidige ontwikkelingen

Update huidige ontwikkelingen

Geplaatst op: 18 dec 2020


Tarieven ongewijzigd

We naderen het einde van een veelbewogen jaar! 2020 is voor velen een uitzonderlijk jaar geweest met de nodige onzekerheden, uitdagingen en veranderingen. Van den Noort is dankbaar voor het vertrouwen en de continuïteit van de dienstverlening die we tot op heden goed hebben kunnen waarborgen.

Wij kijken met een positieve blik uit naar het nieuwe jaar. Daarbij beseffen wij ons ook dat het uitzicht op een volledig herstel van de situatie met betrekking tot COVID-19 nog op zich zal laten wachten.

Dit heeft Van den Noort doen besluiten om op dit moment de tarieven ongewijzigd te laten. Hierover zijn onze klanten reeds per brief van op de hoogte gesteld.

Let op! Bovenstaande is alleen van toepassing voor de reguliere afvalstromen welke wij zelf via onze eigen locaties verwerken. Voor (specifieke) afvalstoffen die wij via externe eindverwerkers moeten afvoeren bijv. buiten onze regio of door overige omstandigheden, zullen wij mogelijk wel geconfronteerd worden met nieuwe tarieven. Daarvoor zijn wij wél genoodzaakt om deze tariefswijzigingen door te belasten.

Hiervoor zullen wij alle contracten individueel beoordelen en u, indien van toepassing, een passend voorstel toesturen.

Marktontwikkelingen afvalbranche

Verder houden wij ook komend jaar alle marktontwikkelingen weer nauwlettend voor u in de gaten. Mocht het nodig zijn, dan zullen wij u hierover nader informeren. Zo kunnen wij ook in 2021 uw afval naar tevredenheid blijven afvoeren!

Vragen?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, kunt u altijd contact opnemen met uw accountmanager of met onze Sales afdeling via: 0162-372561 of per e-mail: sales@vandennoort.nl.

Ook in 2021 kunt u weer op ons rekenen! We wensen u een prettig jaareinde toe.

Check hier tevens nog onze aangepaste openingstijden gedurende de kerstvakantie 2020.