Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Uitbreiding wagenpark

Uitbreiding wagenpark

Geplaatst op: 30 juli 2021


6 nieuwe vrachtwagens

Met trots kondigen wij graag aan dat Van den Noort in 2022 het wagenpark gaat uitbreiden met maar liefst 6 nieuwe vrachtwagens. Dit ter vernieuwing van ons huidige wagenpark, maar ook om in te kunnen blijven spelen op de groei van ons bedrijf.

In de loop van volgend jaar zullen we gaan beschikken over een 6 tal nieuwe Volvo vrachtwagens, welke ingezet worden voor de afvalinzameling. Op deze manier willen we onze chauffeurs blijven voorzien van mooi en degelijk materieel en kunnen wij onze hoogwaardige service voor onze klanten weer voor jaren blijven garanderen.

De aanschaf van de voertuigen wordt begeleid via Volvo dealer Bluekens Truck en Bus B.V. uit Oosterhout, waarvan je onderstaand wat (technische) details aantreft:

  • 4x portaalwagen:
    Volvo FM 4x2 met een vermogensbereik van 380 pk en een 11-liter Euro 6 motor.
  • 1x kraak-perswagen:
    Volvo FM 6x2 met een vermogensbereik van 380 pk en een 11-liter Euro 6 motor.
  • 1x kraan-haakarmwagen:
    Volvo FM 8x2 met een vermogensbereik van 420 pk en 13-liter Euro 6 motor.

Deze week heeft de contractondertekening plaatsgevonden tussen Cees van den Noort (links) en Peter Bakker namens Bluekens (rechts). Zodra de exacte aflevermomenten bekend zijn, stellen wij je hier uiteraard graag direct van op de hoogte. We vertrouwen erop dat deze keuze bijdraagt aan veel werk- en rijplezier !!

SAMEN OP WEG NAAR DE TOEKOMST