Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

(Tijdelijke) Brandstoftoeslag

(Tijdelijke) Brandstoftoeslag

Geplaatst op: 25 mrt 2022


De wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van brandstofprijzen zijn momenteel een belangrijk onderwerp van gesprek en zorg. Het zal u niet zijn ontgaan dat de prijzen voor brandstof aanzienlijk zijn gestegen door diverse externe factoren en wereldwijde invloeden. Deze prijsstijgingen zijn sinds het begin van dit jaar merkbaar en helaas kunnen we momenteel niet met zekerheid voorspellen of en wanneer deze prijzen zullen stabiliseren.

Marktontwikkelingen brandstofprijzen

Bij het vaststellen van onze tarieven houden we altijd rekening met een voorzichtige stijging van de brandstofkosten. Echter, de omvang van de huidige stijging hebben we niet kunnen voorzien en is aanzienlijk hoger dan verwacht. Tot op heden hebben we deze extra kosten voor onze dienstverlening op ons genomen, in de hoop dat de situatie zou normaliseren. Maar nu, gezien de aanhoudende onzekerheid en de aanhoudende prijsstijgingen, is het voor ons niet langer haalbaar om deze extra kosten te dragen.

Brandstoftoeslag

Daarom zien we ons genoodzaakt om per 1 juli 2022 een brandstoftoeslag in rekening te brengen voor onze rolcontainerdiensten. Aangezien transport een integraal onderdeel is van al onze dienstverlening, hebben we ervoor gekozen om een toeslag van 2,1% in rekening te brengen op het factuurbedrag. We hebben onze klanten hierover geïnformeerd via e-mail op 21 juli 2022. We begrijpen dat dit nieuws wellicht als een verrassing komt, maar we willen u verzekeren dat we deze beslissing niet lichtvaardig hebben genomen. We zijn ons bewust van de impact van deze toeslag en we delen in uw zorgen over de toenemende kosten.

We hopen op uw begrip

We blijven de ontwikkelingen op het gebied van brandstofprijzen nauwlettend volgen en zullen, zodra de situatie dit toelaat, de toeslag herzien en waar mogelijk verminderen of laten vervallen. We hopen op uw begrip en medewerking in deze uitdagende tijden. Onze toewijding aan een voortreffelijke samenwerking blijft onveranderd en we blijven ons inzetten om u de best mogelijke service te bieden.

Neem bij vragen contact met ons op

Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan verduidelijking, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon bij Van den Noort. We staan altijd voor u klaar om u verder te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen in Van den Noort. We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Deze informatie over de toeslag is tevens op vrijdag 25 maart 2022 verstuurd naar de relaties van de afvalinzameling / containerverhuur van Van den Noort.