Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Terugblik jubileumweekend Van den Noort 75 jaar

Terugblik jubileumweekend Van den Noort 75 jaar

Geplaatst op: 16 sep 2019


The day after! Wat was het een mooi weekend waarbij we uitgebreid gefeest hebben ter ere van ons 75-jarig jubileum. Tot de hoogtepunten behoorden o.a. het 50-jarig jubileum van Johan van den Noort, de presentatie van de nieuwe rolverdeling van de directie, het ontvangst van ruim 1.500 bezoekers tijdens onze Open Dag en het mooie bedrag van €8.750,- wat we hebben kunnen overhandigen aan 2 gekozen stichtingen. De organisatie en presentatie was in handen van Niels Houtepen. Top geregeld!

Programma jubileumweekend

Vrijdagmiddag hebben we onze zakelijke relaties ontvangen tijdens de zonnige jubileumborrel. Bijzondere aandacht was er voor het 50-jarig jubileum van Johan van den Noort, waarvoor namens de Burgemeester van Gemeente Dongen (Marina Starmans) lovende woorden werden uitgesproken en de muziek van FloorJaxx die het sfeertje helemaal compleet maakte.

Tijdens de feestavond zaterdag waren personeel, vrienden en familie aanwezig en is de nieuwe rolverdeling van de directie gepresenteerd: Cees van den Noort: directeur Afvalinzameling, Babs van den Noort: directeur Recycling en Joyce van den Noort: Algemeen directeur. Lange Frans verzorgde een speciaal optreden, de top band This is Beethoven leverde een muzikaal hoogstandje en als kers op de taart slot André Hazes af met een spectaculair optreden.

Geslaagde Open dag

Op zondag hebben maar liefst ruim 1.500 bezoekers mogen ontvangen tijdens onze Open Dag, daarvoor ook alle collega vrijwilligers bedankt! Alle aanwezigen bedankt voor jullie komst en de mooie donaties voor Campagneteam Huntington en Stichting Lach voor een Dag die we beiden €8.750,- hebben kunnen overhandigen. Wij kijken voldaan terug op een zeer geslaagd weekend!

#SamenOpWegNaarDeToekomst