Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Joyce van den Noort tafelgast Tilburg Netwerkdiner

Joyce van den Noort tafelgast Tilburg Netwerkdiner

Geplaatst op: 28 okt 2019


Maandag 28 oktober 2019 was Joyce van den Noort als tafelgast aanwezig tijdens het Tilburg Netwerkdiner (TND Ontmoet), een interessante netwerkgelegenheid voor ondernemers en professionals met hun werkgebied in Midden-Brabant.

Netwerkdiner

Deze avond ging Joyce met 3 andere tafelgasten in gesprek over duurzame innovatie & circulair ondernemen, een onderwerp waar vele bedrijven steeds meer focus op leggen.

Een goede kans om de initiatieven van Van den Noort op het gebied van duurzaamheid aan de ongeveer 100 deelnemers nader toe te lichten en nieuwe contacten te leggen. Na afloop was er ruimte voor het stellen van vragen en een borrel.

Lid van meer netwerkorganisatie?

Van den Noort heeft door de jaren heen een breed netwerk opgebouwd, waardoor het bedrijf voor goede zichtbaarheid zorgt in de markt. Zo is Van den Noort o.a. lid van Netwerk Brabant, Regio Business, VOCD etc.

 

Ook zorgt Van den Noort graag voor goede online zichtbaarheid via diverse platforms zoals o.a. bedrijfstelefoongids.nltelefoonboek.nlnederlandinbedrijf.nlopeningstijden.nlopeningstijden.comallebedrijvenonline.nlalleadressen.nleuropages.nlonline-bedrijvengids.nl en onlinebedrijfsgids.nl.