Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Landelijke Opschoondag | 20 maart 2021

Landelijke Opschoondag | 20 maart 2021

Geplaatst op: 20 mrt 2021


Landelijke Opschoondag 2021

Voor de Landelijke Opschoondag 2021 slaan verschillende organisaties en bedrijven de handen ineen. Het doel? Zoveel mogelijk buurten in Nederland zwerfafvalvrij maken en houden. Samen laten we zien: in actie komen voor schoon is waardevol, leuk en eigenlijk ook heel gewoon. Zaterdag 20 maart 2021 vindt de Landelijke Opschoondag plaats als aftrap van de Week van Nederland Schoon. Overal in het land gaan mensen de straat op voor een schoonmaakactie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat ook bij Van den Noort hoog in het vaandel en een schone leefomgeving draagt hieraan bij. De Landelijke Opschoondag is een gezamenlijk initiatief van Nederland Schoon en Plastic Soup Foundation. Zij bundelen hun krachten om twee redenen. Zij geloven dat schoon een belangrijke voorwaarde is voor een algemeen gevoel van welzijn. En dat samenwerking, in de breedste zin van het woord, de sleutel is naar een schoner land. Schoon is waardevol. En wat van waarde is verdient liefdevolle aandacht.

Zwerfafvalvrij

Wil je dit jaar in actie komen op Landelijke Opschoondag? Dat kan door, als je een frisse neus haalt - rekening houdend met corona - een opschoon-ommetje te maken. Vraag je vrienden, collega’s en bekenden, hetzelfde te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En wordt het, op gepaste afstand, toch nog samen gedaan.

Kijk tevens op de website van Support van Schoon voor meer informatie.

#verliefdopjebuurt #coronaproof #duurzaamheid #NederlandSchoon #plasticsoupfoundation #opschoondag #opschoonommetje #samenopwegnaardetoekomst #samentegenzwerfafval