Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Een jaar ondernemen in coronatijd | Regio Business

Een jaar ondernemen in coronatijd | Regio Business

Geplaatst op: 23 mrt 2021


Interview Regio Business

Voor een artikel over 'Een jaar ondernemen in coronatijd' ging Algemeen directeur Joyce van den Noort in gesprek met de redacteur van Regio Business. Aan diverse Brabantse ondernemers werd de vraag gesteld: Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? En wat zijn de verwachtingen voor de komende tijd? Dit artikel is 23 maart verschenen in de nieuwe editie van het magazine.

Made in Brabant Special

Hoewel het een uitzonderlijk jaar is geweest met de nodige onzekerheden, uitdagingen en veranderingen, heeft Van den Noort de afgelopen periode niet direct als iets negatiefs ervaren. We zijn daarbij dankbaar voor de continu├»teit van de dienstverlening welke we afgelopen periode goed hebben kunnen waarborgen.

We zien daarbij zeker een toename in het aantal particuliere container bestellingen. Veel mensen steken de handen uit de mouwen in de extra tijd die ze nu thuis zijn. De livegang van onze vernieuwde webshop in april 2020 kwam dus op het juiste moment. Met een muisklik heb je de gewenste afvalcontainer in je winkelwagen zitten en binnen 24 uur staat-ie op de stoep. Daarmee hebben we het gat dat ontstond door het wegvallen van de inzameling bij horeca- en recreatiebedrijven, op kunnen vangen met de particuliere bestellingen.

Lees hier het volledige artikel in het magazine - Regio Business (Midden-Brabant) Made in Brabant Special, editie maart-april 2021.