Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Nieuwe SprayCannon afgeleverd

Nieuwe SprayCannon afgeleverd

Geplaatst op: 06 juli 2021


Vernevelingsmachine

Dinsdag 6 juli heeft Van den Noort bij Recycling Dongen een nieuwe SprayCannon 60 nevelkanon in ontvangst genomen. Dit nevelkanon van MB Dustcontrol gaat toegepast worden bij onze verschillende recyclingprocessen voor het bestrijden van stofvorming.

Stofbestrijding

De SprayCannon 60 is een vernevelingsmachine welke een mistgordijn van microdruppels produceert voor stofbestrijding binnen en buiten. Het principe bestaat erin de microdruppels te laten agglomereren met de stofdeeltjes uit de lucht en deze te laten neerslaan ("wassen van lucht").

De SprayCannon-technologie maakt gebruik van milieuvriendelijke en efficiënte stofbeheersing manier voor o.a. onze puinbreek-installatie, materiaal op- en overslag, geurbestrijding en koeling van machines. Het doel van stofbestrijding is om met zo weinig mogelijk water én met zo weinig mogelijk energie een zo groot mogelijk oppervlak te vernevelen. 

Dit zorgt uiteindelijk o.a. voor minder fijn- en kwartsstof in de lucht, minder overlast voor de omgeving en kostenbesparing op onderhoud van door stof aangetaste machines.

 

Foto v.l.n.r.: Dennis Swaan (sales manager - MB Dustcontrol) en Babs van den Noort (directeur Recycling - Van den Noort)