Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Nieuwe kantine Recycling

Nieuwe kantine Recycling

Geplaatst op: 06 okt 2022


In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de realisatie van onze nieuwe kantine bij de Recyclingfaciliteit. De kantine heeft een aantal belangrijke faciliteiten gekregen die de werkervaring voor onze medewerkers nog aangenamer maken, in Van den Noort-stijl natuurlijk.

Verbeteringen van facilitaire voorzieningen

Hier volgt een overzicht van de recente verbeteringen die uitgevoerd zijn tijdens de verbouwing:

  1. Kleedkamers: Er zijn twee nieuwe kleedkamers gebouwd, één voor heren en één voor dames. Deze kleedkamers zijn voorzien van douches en kleedlockers waarin medewerkers hun persoonlijke spullen kunnen opbergen.
  2. Toiletten: In het kantineterrein zijn extra toiletten geïnstalleerd om aan de behoeften van het groeiende aantal medewerkers te voldoen.
  3. Wastafels: De entree van de kantine beschikt over een grote wastafel waar medewerkers hun handen kunnen wassen, wat essentieel is voor een schone en hygiënische werkomgeving.
  4. Ruim eetgedeelte: Binnen de kantine is een ruime eetruimte gecreëerd, compleet met tafels en stoelen. Hier kunnen medewerkers hun lunchpauze doorbrengen. Dit gebied is met name bedoeld voor machinisten en sorteerders, maar ook alle andere collega's zijn van harte welkom.
  5. Keuken: Binnen de kantine is tevens een nieuwe keuken geïnstalleerd. Deze keuken biedt mogelijkheden voor het bereiden van maaltijden en versnaperingen, wat de algehele ervaring voor onze medewerkers nog verder verbetert.

Aangename werkomgeving

Deze uitbreiding en verbetering van onze kantinefaciliteiten zijn van groot belang voor het welzijn van onze medewerkers. We begrijpen dat een aangename werkomgeving niet alleen de tevredenheid van ons team vergroot, maar ook bijdraagt aan een efficiëntere en productievere werkdag. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze nieuwe kantine niet alleen functioneel is, maar ook de kenmerkende stijl en waarden van Van den Noort weerspiegelt.

Officiële opening

Op maandag 3 oktober 2022 is de kantine "officieel" in gebruik genomen, en we zijn verheugd dat deze nieuwe voorzieningen nu beschikbaar zijn om het comfort en de tevredenheid van onze medewerkers te vergroten. We blijven ons inzetten voor het creëren van een optimale werkomgeving voor al onze medewerkers en zien uit naar hun gebruik van deze nieuwe faciliteiten.