Let op! I.v.m. tweede paasdag zijn wij maandag 1 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Nieuwe containers geleverd

Nieuwe containers geleverd

Geplaatst op: 20 apr 2023


Bij Van den Noort zijn we altijd bezig met groei en verbetering. Om aan de vraag van onze klanten te kunnen blijven voldoen, hebben we onze voorraad aangevuld met een flink aantal nieuwe containers. Deze containers worden momenteel met zorg voorzien van onze eigen belettering in onze werkplaats. Zodra dit proces is voltooid, zullen ze klaar zijn voor plaatsing en gebruik.

Wilt u ook afval professioneel en duurzaam laten afvoeren?

Onze constante groei is een weerspiegeling van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige afvalbeheerdiensten. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de meest geschikte en duurzame oplossingen voor hun afvalstromen. Wij begrijpen dat afvalbeheer essentieel is voor bedrijven en organisaties, en we willen graag de last van dit aspect van uw operaties verlichten. Daarom bieden we op maat gemaakte en vrijblijvende offertes aan, gebaseerd op uw specifieke afvalbehoeften.

Een uitgebreid zakelijk aanbod aan containers en afvaloplossingen

Onze team van afvaladviseurs staat klaar om bij u langs te komen om een inventarisatie te maken van uw vragen en wensen met betrekking tot afvalinzameling. We streven naar het hoogste niveau van afvalscheiding aan de bron, omdat we geloven dat dit de waarde van materialen verhoogt en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. We bieden niet alleen advies, maar ook innovatieve diensten en producten om dit te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een ondergrondse container voor zakelijke klanten. Deze container, die goed opgaat in zijn omgeving, is speciaal ontworpen om overlast door afval te minimaliseren.

Huur direct een container via de webshop

Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige oplossing, bieden we ook de mogelijkheid om direct een container te huren via onze webshop. U hoeft alleen de postcode van uw afleveradres in te voeren om direct de definitieve prijzen te zien. Onze service omvat de bezorging, het ophalen, de verwerking van het afval en 30 dagen huur. Als u de container eerder wilt laten ophalen, kunt u zelf eenvoudig een ophaalverzoek indienen via onze website.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bij Van den Noort zijn we er trots op dat we voortdurend werken aan het verbeteren van onze diensten en het vergroten van onze capaciteit om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Samen streven we naar een duurzamere toekomst waarin we ons afval efficiĆ«nt en verantwoord beheren. Wilt u meer informatie over onze particuliere of zakelijke dienstverlening ontvangen? Neem contact op met onze afdeling KOOP door te bellen naar 0162 372 550 of door een e-mail te sturen naar contact@vandennoort.nl.

#SamenOpWegNaarDeToekomst