Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Interview Directeur Recycling Babs van den Noort | magazine BEwerken

Interview Directeur Recycling Babs van den Noort | magazine BEwerken

Geplaatst op: 24 juni 2022


In juni 2022 opende Van den Noort de deuren van zijn recyclinglocatie in Dongen voor een bezoek van Otto Friebel en Sonja Schaefers, vertegenwoordigers van BRBS Recycling. Dit bezoek, dat later werd vastgelegd in het kwartaalblad BEwerken, bood een unieke kans om een diepgaand inzicht te krijgen in de recycling- en afvalbranche, evenals de geavanceerde technologie en duurzaamheidsinspanningen die bij Van den Noort worden toegepast.

Een unieke inkijk in onze duurzame recyclingprocessen

De recyclinglocatie in Dongen, een cruciaal knooppunt voor de verwerking van diverse materialen, is de belichaming van de toewijding van Van den Noort aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het is de plek waar afval door geavanceerde recyclingprocessen gescheiden wordt zodat herbruikbare materialen omgezet kunnen worden tot waardevolle grondstoffen. Babs van den Noort, de directeur van Recycling bij Van den Noort, heeft een toelichting gegeven over de recente installatie van de nieuwe sorteerlijn op onze locatie en de duurzaamheidsvisie die hiermee gepaard gaat. Deze sorteerlijn vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het efficiënter en effectiever recyclen van materialen, met de nadruk op het verminderen van afval en het maximaliseren van hergebruik.

De rondleiding over het terrein bood de gasten van BRBS Recycling de gelegenheid om de recyclingprocessen van dichtbij te bewonderen. Dit was niet alleen een visuele ervaring, maar ook een educatieve, waarbij de complexe en gespecialiseerde aard van recycling en afvalverwerking duidelijk werd. Het was een kans om te zien hoe het team bij Van den Noort zich inzet voor het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen, terwijl ze materialen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier verwerken.

Lees het volledige artikel

Het artikel in BEwerken, dat het volledige verhaal van dit inspirerende bezoek vertelt, is een bron van informatie voor degenen die geïnteresseerd zijn in de recycling- en afvalbranche. Het laat zien hoe bedrijven zoals Van den Noort hun verantwoordelijkheid nemen in het verminderen van afval, het bevorderen van hergebruik en het streven naar een groenere toekomst. Het onderstreept de noodzaak van innovatie en duurzaamheid in een wereld waar milieukwesties steeds belangrijker worden en de druk om positieve verandering teweeg te brengen groeit. Van den Noort blijft zich inzetten voor het realiseren van duurzame doelstellingen en het bevorderen van een bewustere en verantwoordelijkere benadering van recycling en afvalverwerking. Samen op weg naar de toekomst!

Magazine BEwerken  

#SamenOpWegNaarDeToekomst #BRBS #Recycling #CirculaireEconomie #Afvalbranche #Duurzaamheid #BRBSrecycling