Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Goed afvalscheiden wordt beloond!

Goed afvalscheiden wordt beloond!

Geplaatst op: 28 juli 2022


Efficiënte afvalinzameling is een cruciaal onderdeel van duurzaam en verantwoord ondernemen. Bij Bouwbedrijf Maas-Jacobs begrijpen ze het belang van het adequaat scheiden van afval en zetten ze zich actief in om deze doelstelling te behalen. Het is een inspanning die wij als Van den Noort van harte ondersteunen en belonen. Wanneer bedrijven zich bovengemiddeld inzetten voor afvalbeheer en recycling, willen wij dat graag erkennen en aanmoedigen.

Efficiënte afvalinzameling

Bij Bouwbedrijf Maas-Jacobs hebben ze onlangs aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van afvalscheiding. Het behalen van een indrukwekkend afvalscheidingspercentage verdient erkenning, en dat is precies wat ze hebben ontvangen. Onze toegewijde accountmanager, Jan Willem Bouwmeester (rechts), bracht een bezoek aan de bouwplaats om een speciale attentie te overhandigen aan Dennis Ruijzenaars (links), de uitvoerder van het bouwproject. Deze waardering voor het harde werk en de betrokkenheid bij efficiënte afvalinzameling werd gesymboliseerd door een prachtige bos bloemen en een overheerlijke taart. Het was een persoonlijk gebaar om hun inzet te belonen en aan te moedigen om op dezelfde weg door te gaan.

Onze felicitaties voor deze mooie prestatie!

Het succes van Bouwbedrijf Maas-Jacobs op het gebied van afvalscheiding laat zien dat bedrijven echt een verschil kunnen maken als het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze dragen niet alleen bij aan een schonere en gezondere planeet, maar laten ook zien dat efficiënte afvalinzameling financiële voordelen kan opleveren en positieve invloed kan hebben op de reputatie van het bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Wij zijn trots op de inzet van Bouwbedrijf Maas-Jacobs en hopen dat hun prestaties andere bedrijven zullen inspireren om soortgelijke inspanningen te leveren op het gebied van afvalbeheer en recycling. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor jouw bedrijf? Bekijk ons zakelijk aanbod aan containers of bespreek de opties met een van onze accountmanagers! Denk bijvoorbeeld aan ondergrondse containers, perscontainers op locatie of rolcontainers voor allerlei verschillende afvalstromen.

 

Taart Bakkerij De Koning uit Dongen

#SamenOpWegNaarDeToekomst #DuurzameAfvalinzameling #EfficienteAfvalverwerking #Afvalscheidingsprecentage #Recycling #MooiePrestatie