Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Bouwen zonder afval

Bouwen zonder afval

Geplaatst op: 25 nov 2021


Duurzame afvalinzameling

Recent zijn we bij Winters Bouw gestart met een pilot project: Bouwen zonder afval.

Pilot project Winters Bouw

Van den Noort gaat samen met Winters Bouw bewust aan de slag met het afval op de bouw. Hierbij streven wij naar de meest duurzame oplossing voor de vrijkomende afvalstromen.

Zo wordt er meerwaarde gecreƫerd voor een duurzame toekomst voor de bouw, waarin we geen afval meer willen produceren wat uiteindelijk een positieve impact heeft op een gezondere en schonere wereld.

Rolcontainer

Alle diverse afvalstromen zijn in kaart gebracht en worden direct zo goed mogelijk gescheiden. Met elkaar hebben we oog voor al het afval op en rondom de bouwplaats. Wie het afval veroorzaakt, ruimt het ook met zorg op in de daarvoor bestemde containers. Een 240 liter rolcontainer kan voor restafval of papier & karton meegenomen worden naar de werkplek zodat het afval direct gescheiden gedeponeerd kan worden. Vervolgens dient deze teruggeplaatst te worden bij het verzamelpunt.

Recycling

Al het ingezamelde afval wordt vervolgens opgehaald door Van den Noort en afgevoerd via de eigen Recycling locatie in Dongen en/of Waalwijk.

 

Foto: Van den Noort accountmanager / afvalcoach Dick van Riel (links) samen met assistent uitvoerder Winters Bouw Jorn Brocks (rechts) op de bouwplaats van het project Bachmanhof.