Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Van den Noort ambassadeur Dongen Steunt

Van den Noort ambassadeur Dongen Steunt

Geplaatst op: 04 nov 2020


Van den Noort is trots om te kunnen laten weten dat de samenwerking met VV Dongen wordt voortgezet. Naast VIP sponsor ook Ambassadeur Dongen Steunt.

“We hebben dit jaar al onze sponsorcontracten weer tegen het licht gehouden en duidelijke keuzes gemaakt”, aldus Joyce van den Noort, algemeen directeur Van den Noort.

Foto: Algemeen directeur Joyce van den Noort zet haar handtekening voor de voortzetting van de sponsoring van VV Dongen en Dongen Steunt.

Ambassadeur Dongen Steunt

Voor het eerst dit jaar is Van den Noort ook ambassadeur van Dongen Steunt. Een initiatief van VV Dongen dat de sponsor erg aanspreekt omdat het naast de bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd van VV Dongen ook een maatschappelijk doel dient. Elk jaar wordt er gekozen om een deel van de opbrengsten van Dongen Steunt te schenken aan een maatschappelijk doel. Al enkele jaren bestaat dit initiatief en het aantal ambassadeurs van Dongen Steunt groeit gestaag.

Maatschappelijke bijdrage

Wij staan net als VV Dongen midden in de maatschappij en dit initiatief sluit goed aan bij ons huidige sponsorbeleid. We zijn dan ook blij dat ook wij op deze manier ons steentje hieraan bij kunnen dragen en kijken uit naar de verdere voortzetting van onze samenwerking”, aldus Joyce van den Noort.

Binnenkort wordt weer bekend gemaakt welk doel Dongen Steunt dit jaar weer heeft gekozen.

De oplettende kijker moet het al opgevallen zijn. Maar hierover binnenkort meer”, zegt Jenny Rommens, voorzitter van de sponsorcommissie van VV Dongen.